ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 16


Vi har gitt den magiske julepennen til den magiske Lotte Lühnenschloss Steen. Hun skriver om ØHIL-akademiet! Da blir det kvalitet:

ØHIL-Akademiet er et tilbud om fotballtrening etter skoletid for kullene som går på barneskolen. Vi har nå påmeldinger fra Hosle, Eikeli, Grav, Steinerskolen og Bekkestua Skole. Øktene blir ledet av klubbens ansatte trenere (trykk her for å lese mer om blant annet Håvard, Erlend, Felix og Lotte). Spillerne kan delta fra 1-3 dager i uken ettersom hva de ønsker. På akademiet perioden som var hadde vi godt over 220 påmeldinger, og de største kullene hadde 45 spillere påmeldt! Torsdager var det over 100 spillere og 12 trenere i aktivitet på banen samtidig, og dette håper vi å gjenskape i 2021!

RUBEN ER MED: Ruben Kvalsvik er blant årets nye akademitrenere. Det må feires med pizza og brus!

«Må bare si at ØHIL har hevet kvalitet på akademiet betydelige fra tidligere år. Tilbudet favner bredt med tanke på ferdigheter med en gjeng med superflinke trenere fra klubben. Dette sier jeg med erfaring fra de 10 siste årene med jenter og gutter med både ØHIL og Stabæk i div akademier.»

Foresatt G2011-grav

Trykk her for å lese alt om vårt akademi-tilbud og perioden som starter etter nyttår.

Lurer du på hvorfor du skal melde deg på akademi? Sjekk disse tilbakemeldingene!

I dag var det skikkelig gøy på akademiet. Hun er alltid fornøyd med dagens trening og ser alltid frem til neste. Derfor melder vi på hver periode.

Foresatt J2009

«Felix er skikkelig flink også er han kommentator når vi spiller.»

Foresatt J2013

«Håvard er kjempegod trener! Han er streng, men ikke for streng. Også lar han oss spille kamp mye.»

Foresatt G2009
SØLVE ER MED: Sølve Espedal Sande har alltid et smil på lur når akademiøktene ledes på Ferd Arena Hosle.

Fra 2021 har vi troen på at vi kan løfte akademiet enda ett hakk. Vi har per nå 23 trenere som jobber på akademiet. Sølve og Ruben er to som ble ansatt i løpet av året og har sørget for å heve nivået på øktene, og bidratt med kontinuitet ved at de har vært til stede på mange økter hver uke. Vi har også fått med yngre trenere som spiller på klubbens ungdomslag som er gode forbilder for akademiets unge spillere, og som har mye å lære bort. I november arrangerte vi for første gang kurs for alle de unge akademitrenerne, og dette er noe som skal gjentas hyppig. Vi er veldig fornøyde og har stor tro på trenerne som kommer til å ha økter i 2021 i team med klubbens heltidsansatte årgangsledere.

Sportslig hilsen,
Lotte Vanskelig-Mellomnavn Steen

Takk til Lotte for en meget sterk luke i årets julekalender. Hvem og hva skjuler seg bak morgendagens? Følg vår facebookside!

MAGISK JULEKALENDER: ØHIL Fotballs Julekalender er full av magi og julestemning. Har vi startet en ny juletradisjon?

#FordiDetErGøy