PENT PAR: Sportslig leder i håndballen Tobias Borthen utgjør sammen med sin utkårede Anette et meget pent håndball-par.

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 18


På klubbhuset er det flere enn oss fotballfolket. Disse bidrar til et pulserende miljø. Velkommen til luke 18!

Vi er mange unge på fotball på klubbhuset, og da er det godt å ha Hanne, Torunn og Sverre som har litt livserfaring å bidra med. Torunn driver voksenopplæring med Mikkel, og Hanne passer ekstra godt på lunsjrutinene. Hanne har vært her lenger enn Sverre, og det er jo imponerende. Sverre passer på alle og er sjefen over alle sjefer.

PASSER PÅ: Torunn tar et ekstra ansvar for at de unge ansatte lærer seg de viktige ferdighetene man må ha for å håndtere voksenlivet.

Tobias er den eneste fra de andre idrettene som er ansatt og er sportsjef i håndball. Tobias bidrar med gode diskusjoner og er dessuten veldig løsningsorientert. På tross av sine 21 år bidrar Tobias med voksne perspektiver, og vi er stolte av å ha årets unge ildsjel i region øst.

Kay er den alle i ØHIL Fotball er avhengig av. Kay sørger for at banene driftes og vedlikeholdes. Mange av oss har erfaringer utover ØHIL, og vi er alle enige om at den servicen Kay gir, og den kvaliteten våre anlegg har, er helt rått.

KNOLL OG TOTT: Når noe skal fikses, vedlikeholdes eller gjøres da er ofte disse to handy herremennene klare til aksjon.

Anja spiller på vårt damelag. I tillegg vasker hun klubbhuset tre ganger i uka og gjør en strålende jobb.

RENT: Klubbhuset er som regel strøkent i tillegg til at Anja gjør «rent bord» som KEA-spiller i vår toppfotballsatsning.

Vi takker fantastiske folk for et fantastisk år og gleder oss til mye moro på klubbhuset i 2021!

#FordiDetErGøy