ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 2


Vi har kommet til andre luke i ØHIL Fotballs julekalender 2020, og neste ut er ingen ringere enn Håvard Hauge Haakonsen. Fotballavdelingens kanskje mest allsidige, og han som gir litt ekstra til de rundt seg for at alle skal skinne!

I tillegg til å jobbe med G2005, G2008, G2009 og G2011 har han nylig tatt over markedsansvaret i ØHIL Fotball og er ansvarlig for kvalitetsklubb og Fair Play. Og det stopper ikke der.

Trenger KEA en ekstra spiller på trening? Bare å spørre Håvard. Han kommer løpende før du aner det, og håper det skal gjenta seg ofte.

Trenger vi å hente utstyr på Jarmyra, Eikeli eller Bekkestua? Bare å spørre Håvard. Han suser rundt i sin hvite varebil og fikser opp før vi rekker å knipse.

Hva med speaker og kampvert til KEA sine hjemmekamper? Selvfølgelig stiller Håvard opp der også, og som alt annet han gjør så synes vi i ØHIL at han leverer i verdensklasse.

Vi er åpenbart storfornøyd med å ha Håvard med videre inn i 2021. Dette sier han selv om hvorfor han ønsker å være med på laget også neste år:

Jeg valgte ØHIL i 2021 av flere grunner; et fagmiljø hvor jeg kan utvikle meg og lære nye ferdigheter, bredt nettverk og mulighet til å være med på NFF Oslo, samt at det er et veldig bra sosialt miljø med kollegaer jeg anser som noen av mine aller beste venner!

Han gikk i klassen med Mads Møller Dæhli, Herman Stengel og Caroline Graham Hansen på NTG-U. Gjennom å være så tett på blant annet disse hver dag i tre år både på skolebenken og på treningsfeltet/basisrommet, så har han sett hvordan man trener i ung alder for å bli god.

Da Strømsgodset vant Eliteserien i 2013 trente Håvard regelmessig med A-laget og fikk kjenne på Norges fremste miljø allerede da. Når vi har fotballskoler og ungdomscamper med klubbens spillere er det ekstra kult å høre at han har trent og spilt mye med selveste Martin Ødegaard, og dermed vet godt hvor listen ligger for å nå toppen.

Noe som også er verdt å nevne er at Bjørn Frode Strand (sportssjef) har vært både lærer og kollega med Håvard tidligere. Han har tatt med seg mye lærdom av sin nåværende sjef, og går under navnet «Mini-BF» for flere av oss ansatte.

Håvard har tross sin unge alder vært trener i åtte år. Før han kom til ØHIL har Håvard har vært trener for ulike elitegrupper i Strømsgodset, vært trener i Stoppen og sportslig leder i Lier IL. I 2020/2021 er han også å se som sonetrener for g2008 i NFF Oslo.

ØHIL Fotball ser virkelig frem til 2021 med Håvard på laget. Kongen av traktekaffe og «høy standard» vil garantert levere også neste år.