GLAD I JULEN: Styreleder Tom Brinck-Mortensen hadde ingen problemer med å finne en nisselue når redaktøren til julekalenderen etterspurte julebilde.

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 22


Vi teller 22 og vi trengte en kvalitetssikret julehilsen til våre medlemmer. Gløggen er varm, noen har lagt pinnekjøttet i vann og Kay har tatt den siste pepperkaken på klubbhuset. Da vet alle at lille julaften er rett rundt hjørnet. Våre styreleder i ØHIL Fotball, Tom Brinck-Mortensen, har fått den o’ store æren av å skrive overnevnte julehilsen. Vi har bestilt noen tanker om 2021-sesongen og jobben som gjøres i fotballstyret. Take us home, Tom:

2020 har vært et annerledes år, og vi har måttet tilpasse vår aktivitet gjennom sesongen  i forhold til nasjonale og lokale føringer fra helsemyndighetene

Den plutselige nedstegningen av samfunnet og full stans i all aktivitet rett før sesongstart var krevende og utfordret oss alle, styret inkludert.

Heldigvis har vi en god administrasjon og et godt trenerteam i klubben. I denne første perioden ble nye måter å holde aktiviteten i gang utviklet, treninger ble avholdt på teams, og vi fikk se nye sider av både spillere og trenere som viste kreative måter å trene på.  

LIVESENDINGER: ØHIL-ansatte, spillere på KEA og MSA hadde liveøkter på FB for de som ønsket å trene hjemmefra i mars og april.

2021 planlegger vi normal aktivitet og styrets virksomhet er rettet mot videre utvikling av alle nivåer i fotballavdelingen. Både hvordan damelaget kan ta det siste steget opp i Toppserien, men også måten vi tar imot de nye 5 åringene i klubben. Overordnet mål er at alle skal få et tilpasset tilbud og den enkelte spiller blir sett, føler mestring og utvikling.

Fotballstyret forsøker hele tiden å se et par år fremover i tid og jobber med retningen de neste 3-5 årene. I dette arbeidet vil vi involvere både trenere, foreldre og spillere slik at vi sikrer en forankring i vårt videre arbeid.

Verdiene ligger som en plattform for i dette arbeidet.

Anleggsutvikling Eikeli og Hosle KG/KI, to nye kunstgressbaner blir tilgjengelig i 2022, og da begynner dekningen på sommeren å bli bra.

Vi har en klar ambisjon om å få til bedre kommunikasjon og skape samlingsarenaer for våre samarbeidspartnere. Vi kan også avsløre at vi ser nærmere på nye (kortermede) drakter.

Det har skjedd mye de siste par årene, og vi føler at vi har mange spennende prosjekter på gang de kommende årene også. Vi håper dere setter pris på arbeidet og gir oss tilbakemelding dersom det er noe vi kan gjøre bedre. På den måten får vi det beste resultatet.

Sportslig hilsen,
Tom Brinck-Mortensen
Styreleder ØHIL Fotball

Takk for innlegget, Tom. Vi er veldig glade for at styret leder oss i en denne retningen og gleder oss til 2021-sesongen!

TO LUKER IGJEN: Vi kan avsløre at noen har gjettet riktig på luke 24. Hva luken er og hvem som har gjettet riktig kan vi dessverre ikke avsløre. Les alle lukene HER!