FINALEN: Luke 24 er endelig her. Hvem eller hva lurer seg bak luke nr. 24?

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 24


Fellene til Kevin McCallister er lagt ut, mistelstenen henger der den skal og julefreden har endelig senket seg over Bærum øst. Dagen har kommet og ØHIL Fotballs Julekalender luke nummer 24 er endelig her!

Og da må man spørre seg; hvem eller hva lurer seg bak den magiske luke nr. 24? Vi har bestemt oss for å gå for hvem.

MAGISK KALENDER: Vi har kommet til magiske 24.

ØHIL Fotball er fylt av fantastiske mennesker. Noen har kort fartstid, andre har lang. Noen har legendestatus og andre skriver sin historie nå. Dagens luke-mann er en legende allerede, tross sin unge alder. Og historien den skrives enda- i beste velgående!

Den fantastiske keepertreneren vår på KEA, Gisle Olstad, syntes det passet veldig bra at vår lukemann fikk den magiske luke nr. 24:

Han er jo selveste julenissen: Han gir og gir. 

De fleste har vel skjønt det allerede; vi snakker om Mikkel Mørch Sollie.

HEDERSMANN: Alle liker Mikkel. En luke nr. 24-verdig!

Nissen vår er jovial, serviceinnstilt, omtenksom, god og herlig; akkurat som originalen på Nordpolen. Som politiker pusher han på at fritidsstipendet i Bærum kommune stadig øker og på Hosle brenner han for både bredde og topp.

LIMET: Sportslig leder Bjørn Frode Strand kaller Mikkel for «limet». Han holder oss sammen!

Bjørn Frode Strand. Fortell oss om Mikkel!

Mitt første møte med Mikkel var litt før jeg kom inn i klubben. Han ledet en trening for femåringer, der min datter var med. Hans pedagogiske innsikt og lunefulle tone vekket tillit. Jeg ble glad i han umiddelbart.

Fra jeg kom inn i klubben har Mikkel vist hvilken bidragsyter han er. Mikkel er limet som holder miljøet sammen. Han er oljen som smører maskineriet. Han er treneren som vekker idrettsgleden hos ungdommer. Han er den som bidrar til at folk i en gruppe får litt ekstra service. Mikkel er unik, og allerede en legende i klubben. Takk for at du er den du er, og for at du er akkurat her, Mikkel.

En fantastisk person som alltid møter deg med smil og varme. Alltid hjelpsom. 10 av 10!

Felix Martinez, ØHIL-trener

Hovedtrener for KEA, Kjølv Eidhammer, er veldig fornøyde med å ha med Mikkel som adm. leder for flaggskipet vårt på kvinnesiden:

Mikkel er en fantastisk fyr å ha med rundt KEA. Som den politikeren han er så har han tilsynelatende god kontroll, og de gangene han evt glipper skjuler han på en god måte. Det er muligens en god egenskap. Han passer godt inn i støtteapparatet og bidrar med humør og støttende kommentarer. Det er alltid hyggelig å få melding fra Mikkel kvelden før kamp: «Hvordan er følelsen inn mot morgendagen?»

Spillergruppa setter stor pris på Mikkel. Han er en god samtalepartner og tar sikkert i mot mye frustrasjon og glede. Spillerne sliter med å vise at de har en dårlig dag når Mikkel dukker opp med sitt blide åsyn.

Mikkel settes stor pris på 😊

Biletet kan innehalde: 2 personar, folk står og utandørs, tekst der det står "309 macron MS macron KE OHIL 1947 SISTE HJEMMEKAMP OHIL-GREI SONDAG 8.11 KL. 13:00"
GODE VENNER: Det er som regel god stemning når Kjølv og Mikkel møtes på klubbhuset. (ORG. FOTO: Fotballkollektivet)

Rørt til tårer enda, Mikkel? Vi er ikke ferdig.

Alle burde ha en Mikkel i livet sitt- en som alltid stiller opp. Vi på KEA setter stor pris på Mikkel og alt han gjør for oss! 

Anna Vagstad Brunstad, KEA-spiller

Mikkel er sjef. Han er en av oss. Han ER The-Fordi-det-er-gøy’s. Som fotballklubb og idrettslag er det magisk, som denne kalenderen, å ha slike personligheter i vår klubb.

Mikkel, ØHILs gledesspreder og med et virkelig brennende hjerte for klubben.

Arnt Ellingsen, ØHIL Fotball styremedlem

Det er mange som legger ned det lille ekstra i klubben vår og det er mange som fortjener litt ekstra oppmerksomhet for det de gjør. Vi har som mål å bli enda flinkere til å kommunisere både internt og eksternt om all den gode jobben som gjøres.

Bra mann. Dette er fortjent!

Ole Henrik Finnbråten og Jesper Eek, trenere på KEU om at Mikkel fikk luke 24

Takk til alle som er med å skape gode opplevelser og tar på alvor hvordan vi som samfunnsaktør kan løfte lokalsamfunnet på Bærum øst.

ÅRETS KALENDER: Nå kan julefreden bare senke seg.

Da var julekalenderen over for denne gang. Alle lukene kan leses her. Takk til alle som har bidratt, lest og engasjert seg i årets julekalender! Måtte 2021-sesongen by på enda flere gode opplevelser, mestring, utfordringer og GØY.

Innspill og tilbakemeldinger kan sendes til haavard@ohil.no. Vi tåler konstruktiv kritikk, både positivt og negativt. God jul og godt nyttår!

Fordi det er gøy.