ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 3


Hvem lurer seg bak luke nummer 3? Jo, det er ØHIL Fotball eneste kvinnelige fulltidstrener, Lotte Lühnenschloss Steen. Hennes mellomnavn ble selvfølgelig kopiert inn da det er umulig å verken skrive eller uttale. Heldigvis for oss går det bare i norsk på feltet og Lotte legger svært lite vekt på sine tyske aner.

På tross av sin unge alder har Lotte (23) opplevd mye på fotballbanen. Hun var ikke veldig gammel da hun begynte å spille fotball, og gjerne med gutta. Fotballen ble tungt satset på og unge Steen rakk innom Soon IF, Ekholt BK, Rapid Athene og Kolbotn IL(!). Før anklene sa at nok var nok rakk hun også å trene med de hvitgrønne fra Øvrevoll Hosle.

I ØHIL Fotball starter hun nå sin fjerde (!) sesong og er blant kontinuitetsbærerne i ØHIL Fotball. Siden desember 2019 har det vært på fulltid og mange av oppgavene har vært nye. I tillegg til å være tett på ALLE jentekullene i barnefotballen, 110 % / ivrig og J2007 har hun stålkontroll på personal og administrering av hele ØHIL-Akademiet. Utviklingskurven har stått rett opp.

Hvorfor fornyet du med ØHIL Fotball, Lotte?
Valgte ØHIL for fjerde sesong på rad fordi jeg har blitt glad i klubben, menneskene her og lagene jeg er involvert i. Jeg blir også utfordra med nye sportslige og administrative oppgaver, og får muligheter til å ta steg som fotballtrener. I tillegg har vi et veldig godt sosialt miljø her i klubben som jeg er glad for å være en del av.

Og det sosiale miljøet er veldig glad for å ha Lotte i klubben. Ikke bare er hun en sprudlende energibunt som sprer godt humør på klubbhuset; hun er også PT for flere av de ansatte. Når de ansatte i klubben forkynner viktigheten av fysisk aktivitet er det flott å ha noen som er utdannet PT i teamet til å pushe sine kollegaer.

2021: Lotte smiler for nok en sesong med The Fordi-det-er-gøy’s

Du har vel noen fun facts til oss, Lotte?
Har ikke sett en eneste trilogi (eller hva det heter?) med filmer til alles store fortvilelse. Sykt god på «jorda rundt».

Og det vet jentene på J2007 veldig godt. De ble guidet gjennom coronavåren med teknikk- og trikselekser med oppfølging og spillersamtaler på ypperste klasse! Lotte er den type trener som legger hele sjelen i at opplegget til spillerne skal bli så bra som overhodet mulig. ØHIL Fotball er ikke bare jobben hennes- for henne er det en livsstil.

Vi i ØHIL Fotball gleder oss til nok en sesong med den talentfulle treneren fra Son!