ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 4


Hele Sørlandets store sønn. Sørlandschipsen? Hennig Olsen? IK Start? Kaptein Sabeltann? Tenk om igjen…

Det var på midten av 90-tallet i de tider da Terje Formoes nye sjørøvershow runget ut over dyreparken at dagens luke-mann vokste opp. Noen kanonskudd unna, i Torridal-bydel, ble vår egen sørlandshelt formet. Du har sikkert skjønt det allerede; vi prater selvfølgelig om Erlend Bransdal.

THE CHEF: Det er godt humør på klubbhuset når Erlend disker opp!

Erlend. Hvorfor har du fornyet med «The Fordi-det-er-gøy’s»?
Jeg bare måtte være sammen med denne gjengen og klubben ett år til. Det er en såpass fin gjeng med trenere, spillere, foreldre, frivillige mm at jeg måtte ta et år til. Jeg føler dette er en klubb hvor jeg kan utvikle meg som trener og få nytte av den sterke faglige kompetansen som klubbens ansatte har.

Faglig kompetanse har Erlend også bidratt med. Sørlands-godgutten har bakgrunn som trener i Torridal, Molde FK og Vålerenga IF. I Molde studerte han og fullførte sin bachelorgrad i Sports Management. Som spiller har han også med seg toppfotball-erfaring fra IK Start, i tillegg til Torridal IL, Rival, MSI (Molde studentenesidrettslag) og ØHIL.

I ØHIL Fotball har han fullført ett år og har nå ansvar for vårt meget unge og spennende G19-lag. I tillegg er han årgangsleder for G2010 og er i trenerteamet på G2008. Han er alltid å se på akademiet, SFO-fotballøkter og gjør en vanvittig god innsats for at vi har orden på klubbens utstyr. I 2021 håper vi at det blir åpnet for seniorfotball igjen slik at Erlend og Felix Martinez kan dra i gang herrefotballen igjen.

En perfekt kollega! En som utfordrer og støtter, god venn og en dyktig fagmann! Hvis jeg skal pirke, så kan han godt slutte med å skryte av at han benker 135kg. Vi veit du er sterk!
Felix Barril Kristiansen Martinez

GODT HUMØR: Erlend Bransdal er en blid godgutt.

På MSA-trening hender det at han stepper inn i mål og har overrasket med feberredninger. Muskelbunten er myk som en katt og elegant som en danser når skuddene skal reddes. På vektrommet makser han ca. 2,5 Lotte i markløft og kan løfte ca. 15 repetisjoner Lotte. Det er selvfølgelig denne tøffingen som må tømme musefella på klubbhuset- til stor glede for Torunn i administrasjonen.

Vi i ØHIL Fotball gleder oss til nok et år med Sørlandets store sønn!

#ErlendBransdal2021