ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 5


Felix Barril Martinez Kristiansen. Et navn som selger, en omtanke som varmer og et skjegg som imponerer. Velkommen til dagens Julekalender-luke!

For litt over 30 år siden vokste denne mannen opp midt i Tigerstaden. Bare ved å eksistere beviste han i følge han selv at «jeg vant svømmekonkurransen mot en million konkurrenter«. Med forbilder som Morten Berre og Steffen Iversen var alt lagt til rette for at denne Oslogutten skulle oppnå sin store drøm om å bli trener i «The Fordi-det-er-gøy’s«.

ØHIL-kollega Erlend Bransdal beskriver han på følgende måte:
Han er en fantastisk mann å jobbe sammen med, har alltid en liten joke i innerlomma. Støttende fyr som hjelper alle rundt seg. Som trener sammen med han finner han alltid måter og utfordre meg på. Sitat: «den nye jakka skal det stå GUD på, alle i ØHIL skal kalle meg for guden Felix»

KJEKKAS: Felix fanger mange blikk når han blåser med fløyten på Ferd Arena.

Da OHIL.no-redaksjonen gav han julekalender-hjemmelekser svarte han på følgende måte:
Spiller: Vålerenga, Manglerud Star og Ready. Selvutnevnt det største keepertalentet Norge har sett på mellom 2008-2010 tallet. Synd ingen andre så det jeg så.

Trener: Ready, Elverum, NFF Indre Østland, KFUM og ØHIL. Det var faktisk Bjørn Frode som ga meg min første trenerjobb i Ready. Det som var ment som en kul deltidsjobb ble ganske raskt altoppslukende og jeg fant raskt ut at jeg ville satse alt på å bli fotballtrener!

… og fotballtrener ble han! I dag har han årgangsledelse på G2012, hovedtrener og kulleder på G2006, i tillegg til trenerveiledning, MSA herrer og keeperoppfølging.

Hvorfor ØHIL Fotball inn i 2021-sesongen, Flix (kort for Felix)?

Et fantastisk miljø! En herlig miks mellom gode venner, fantastiske frivillige som hjelper til, et gryende fotballmiljø og spennende arbeidsoppgaver. Herlig å kunne påvirke de mange flinke trenerne vi har i klubben som trenerutvikler, bidra i barnefotballen (G2012), ungdomsfotballen (G2006), de vokse (MSA) og keeperne vi har i klubben.

Felix har med andre ord et bein over alt! Hva med funfacts?

  • Jeg har telt til det uendelige. 2 ganger
  • Jeg kan plukke appelsin fra et epletre og lage fantastisk jordbærsyltetøy av det
  • Jeg har en dagbok…andre kaller boka for Guinness Book of World Records
  • Det vakreste målet jeg har scoret, var selvmål.

Etter et lite dypdykk i Elverum Herrer B sitt bibliotek fant vi også ut at han en gang sikret et opprykk med strafferedning på slutten av sesongens siste kamp. Magisk!

FORELESER AV RANG: Når Felix prater fag- da hører vi etter!

I tillegg til alle rollene nevnt over bruker Felix mye tid på å utvikle planverket vårt sportslig. Master Flix (fullført mastergrad på NIH) leder dette arbeidet og vi gleder oss til å se hvordan spillmodell og læreplan ser ut når vi starter kalenderåret 2021! Norskspanjolen leverer alltid KVALITET. Vi gleder oss til fortsettelsen!

#FelixMartinez2021