ØHIL Håndball og Haslum HK – sammen om å løfte Bærumshåndballen

Det har siden nyttår blitt jobbet mot en avtale mellom ØHIL Håndball og Haslum HK. Mandag var alle formaliteter på plass og avtale signert.

Den overordnede intensjonen med avtalen er at flest mulig skal bli lengst og best mulig, i egen klubb. En viktig brikke for at dette skal bli en realitet er at alle føler at de får et fullverdig tilbud. Både dem som ønsker å bli håndballstjerner og dem som kun benytter håndballen som en sosial plattform.

Gjennom denne avtalen får ØHILs spillere og trenere muligheten til å melde seg på og delta på sportslige tiltak i regi av Haslum HK.

Haslum HK har en lang fartstid i øverste divisjon og innehar stor kompentanse som de nå ønsker å spre ut til lokalklubbene.

Konkrete fordeler for ØHILs medlemmer gjennom avtalen:

  • – Haslumskolen arrangeres i Hoslehallen for 11-13 åringer. Både jenter og gutter.
  • – Kompetansehevings-forum for trenere med 4 samlinger i løpet av sesongen.
  • – Alle ØHIL Håndball sine hovedtrenere og spillere får sesongkort til med fri adgang til alle Haslum HK sine hjemmekamper i Nadderud Arena.
  • – Haslum HK gjennomfører 2 åpne treninger denne sesongen i Hoslehallen der de inviterer våre spillere til å se på fra tribunen. Etter endt økt inviteres spillerne ned til sosialisering og konkurranser.
  • – Haslum HK arranger kurskveld med fokus på skadeforebyggende trening for alle våre trenere.
  • – Våre eldste jenter får treningstid i styrkerom med oppfølging av fysisk trener.

Daglig leder i Haslum HK; Tom-Eirik Skarpsno sier følgende om avtalen:

«Det er viktig at vi løfter kompetansen i klubbene rundt oss i Bærum. Vi er veldig stolte av å inngå denne avtalen med Øvrevoll Hosle Idrettslag.» 

Vi gleder oss til et forhåpentligvis langt og godt samarbeid med Haslum HK.

Haslum HK sin sak om samarbeidet kan du lese her: