ØHIL Håndballs samarbeidspartnere 2021-2024


ØHIL sin visjon er flest mulig, lengst mulig. For å få med nettopp flest mulig er det avgjørende at ikke økonomi skal være en barriere for gode idrettsopplevelser.

En viktig faktor for at vi som klubb skal kunne jobbe med å holde treningsavgiftene lave er våre samarbeidspartnere. Her kommer en presentasjon av våre samarbeidspartnere for 2021-2024.  

Inspirea Home

De aller fleste i ØHIL-land kjenner til familien Wiberg. Wiberg-familien har dype røtter i ØHIL og Hoslemannen Aksel Wiberg har med unntak av et lite opphold i Stabæk båret ØHIL-drakta siden barneskolen. Og drakten, den bærer han fremdeles på ØHIL Håndballs Herrelag selv om trenergenserne begynner å ta opp mer plass i garderoben.

Er ikke familien Wiberg å finne hjemme er det et av to steder de kan være: Hoslehallen, eller i butikken på Bekkestua Senter. Inspirea har støttet idretten i ØHIL-land i en årrekke og vi er stolte av å bære logoen foran på drakten. Om du ønsker å vite mer om historien bak familiebedriften kan du lese om dette her.

Inspirea holder til i 2. etasje på Bekkestua senter og tilbyr alt du måtte trenge til et hyggelig hjem. Har du ikke tid til å stikke innom er du hjertelig velkommen innom nettbutikken deres.

J18 med sponsede pysjbukser fra Inspirea etter vellykket kvalifisering til Lerøy-serien.

Konsis Grafiske

Konsis Grafiske er nye inn i Team ØHIL. Konsis er et effektivt kommunikasjonshus sentralt i Oslo. Med ledende kompetanse innen trykk, design, interiørarkitektur, foto og digitale tjenester. Med kreative og løsningsorienterte medarbeidere og en stor maskinpark, løser de små og store oppdrag.

I et idrettslag dukker det alltid opp umiddelbare behov som; sesongkort, flyere, bannere etc. For oss er det derfor perfekt å ha med Konsis på laget som alltid leverer på rekordtid!

Du har kanskje fått med deg skumfigurene som står i hallen? Dette er det Konsis som produserer og leverer. Du kan se og bestille skumfigurene her. Kanskje du kjenner igjen han fra forklaringsvideoen på hjemmesiden? 😉

Skumfigurene kommer i tre ulike størrelser tilpasset alle aldre

Om du vil vite mer om Konsis og tjeneste de tilbyr kan du finne det på deres hjemmesider.

Kiwi Hosle

Om du bor i ØHIL-land er sjansen stor for at du kjenner til Kiwi-Mads. Du vet han blide som alltid møter deg med et smil på Kiwi Hosle.

I en årrekke har Kiwi Hosle støttet ØHIL i ulike former og har vært en viktig aktør i vårt arbeid med å tilby morsomme aktiviteter for barn og unge. Vi setter stor pris på bærebjelker som Kiwi Hosle som vi alltid kan regne med og som også er med hele veien til 2024.

Redd Barna

Det burde være en selvfølge at idretten skal være en trygg arena for barn. Likevel kommer ikke alltid dette av seg selv. Vi er derfor utrolig stolte over avtalen vår med Redd Barna som skal bidra til tryggere rammer for barn og unge på treningsfeltet. Dette ble skrevet om avtalen da den ble offentliggjort:

Øvrevoll Hosle (ØHIL) og Redd Barna har et felles mål om å bygge trygge arenaer for barn. Sammen ønsker vi å nå ut med informasjon om hvordan idretten skal være en trygg og inkluderende arena for alle barn og unge.

Ved å delta på kurset «Trygg på trening» skal ØHIL bli enda mer oppmerksomme på hvordan de skaper trygge rammer for barna og hva de skal gjøre hvis man er redd for at barn blir utsatt for overgrep. Redd Barna har i samarbeid med Norges idrettsforbund og Norges Fotballforbund utviklet dette kursopplegget. I 2021 håper vi å få til Redd Barna-cup på ØHILs arena med både fotball og andre inkluderende aktiviteter for barn.

https://ohil.no/ohil-har-inngatt-et-samarbeid-med-redd-barna/

Vil du være med på laget?

Vi jobber med å profesjonalisere samarbeidet mellom oss og våre partnere slik at vi sammen er bedre tjent med avtalene enn tidligere. Sponsor-midler har lenge vært gaver til idretten som vi har satt stor pris på, men målet nå fremover er gode avtaler som gjør det lønnsomt å være på lag med ØHIL Håndball.

Vil du bli en del av ØHIL Håndballs partner-team? Ta kontakt med sportssjef, Tobias Borthen:

Epost: tobias@ohil.no

Mobil: +47 466 98 320