ØHIL idrettspark – uke 62


Hovedarbeider denne uken:

-El-arbeid i mediatårnet, nå har vi lys og strøm!
-Påfyll av vekstjord på alle arealer ferdigstilt
-Gress- og engfrø er sådd på alle arealer
-Avretting av areal under tribunene og resterende arealer mellom banen og parkeringsplassen
-Arealer med asfaltskader er klargjort for asfaltering
-Benker er plassert i miljøstasjonene
-Prototype på oppbyggingsmodul for tribunene er produsert og kvalitetssjekket
-Elektroniske låser er montert i mediatårnet

Status på framdrift:

Det arbeides med dokumentasjon, underlag og tester før anlegget skal overtas av ØHIL som byggherre. Vi håper og tror at alt er komplett når kjøleanlegget skal testes og islegges i månedsskiftet oktober/november. Det meste er klargjort for montering av nytt lysanlegg, men selve lampene er forsinket. Estimert levering av disse er i slutten av september, med estimert monteringstid på 1 uke.

Mellom veggene på klubbhuset er det et gryende håp om at banen kan få sin første offisielle kamp når ØHILs herrelag i fotball møter sterke KFUM 3 til kamp i 6. divisjon onsdag 19. oktober. Dette kommer vi i så fall tilbake til!

Behovet for dugnadshjelp vil øke fra og med neste helg! Vi har hatt et knippe med folk som har hjulpet til med masse i arealene rundt hoppbakken. Fra neste helg vil vi begynne montering av tribuner, samt diverse oppgaver med montering, maling og lignende. Meld gjerne interesse til sverre@ohil.no eller vent på en oppfordring som kommer mot slutten av neste uke på ØHILs Facebook-side!