ØHIL langrenn inviterer til sommerskiskole

Etter en fantastisk snørik vinter og med stor deltagelse på treninger og renn, er det med stor glede vi kan fortelle at vi er godt igang med planleggingen av et godt tilbud til de eldste årgangene for sommerhalvåret også.

Den første uken i sommerferien (25.-29.juni) vil vi arrangere Øhil Sommerskiskole for 06 og eldre i nærområdet.
Hovedtrenere vil være Johan og Charlotte Grøgaard, som har arrangert sommerskiskole for 2005-årgangen to ganger før.
Sommerskiskolen har vært en stor suksess tidligere år og vi tror den blir enda råere i år. Dette blir en aktiv sosial uke med et variert program som omfatter alt fra rulleski, triathlon, løping til Kolsåstoppen og andre utflukter i marka, konkurranser og bading.
Mer detaljert informasjon og påmelding kommer etter påske. Påmeldingsfrist er 1.mai.

Som tidligere kommunisert, har vi i Sportslig Utvalg arbeidet frem en «IVRIG-gruppe», et tilbud til 2006-barna og eldre som ønsker et utvidet treningstilbud i sommerhalvåret, med spesielt fokus på kondisjon og teknisk langrennsspesifikk trening.
«IVRIG-gruppa» vil inkludere deltagelse i den arrangerte Sommerskiskolen i nærområdet, samt månedlige helgesamlinger fra mai til desember.
NB. Den første samlingen er planlagt 18.-20.mai. Interesserte bør sette av datoen allerede nå!

Vi ønsker alle velkommen til et viktig INFO-møte for «IVRIG-gruppa» og Sommerskiskolen 2018 i klubbhuset onsdag 18.april kl.20.00.
Her vil det bli gitt mer detaljert informasjon om opplegget, og det blir muligheter til å stille spørsmål og komme med innspill.

Spørsmål rettes til Heidi Vileid Gärtner, hevileid@gmail.com.

God påske til alle – perfekte forhold til lange, fine skiturer i marka!