ØHIL Langrenn søker trenere til sesongen 2022/2023


ØHIL Langrenn er en klubb i vekst, og har utøvere fra 6 år og opp til 3. års junior. Vi søker nå etter flere trenere til både yngre og eldre aldersgrupper.

Til de yngste årgangene søker vi motiverte og entusiastiske ungdomstrenere. Du må ha fylt 15 år og ha erfaring som aktiv langrennsløper. Du må være sosialt flink, trives med å være med barn og kommunisere godt med både barn og voksne. Sammen med de andre ungdomstrenerne vil du få ansvar for å forberede og lede treningene, lære bort teknikk på en morsom måte og bidra til økt skiglede hos barna.

Treninger 1-2 dager i uken, oppstart i uke 41. Vi trener på Hosle (barmark) og Fossum (vinter). Andre steder ved behov.

Til de eldre årgangene søker vi litt eldre trenere. Trenerjobben kan fint kombineres med annen jobb eller studier. Du må selv ha en aktiv bakgrunn og gjerne utdannelse innen trening/idrett, og ha ønske om å bidra til et godt sosialt miljø i tillegg til å dele av din kompetanse og erfaring innen langrenn.

Fra 13-årsklassen tilbyr vi trening også i sommersesongen, 1-3 dager i uken + helgesamlinger. Vi søker flere trenere til de eldre årgangene fra august.

Lønn etter avtale, alder og erfaring. Våre trenere får god oppfølging og trenerkurs. I tillegg til uketreningene vil alle få være med på klubbens store årlige samling i desember.

Send søknad i dag! Vi behandler søknader og ansetter fortløpende. Som langrennstrener i ØHIL vil du få en verdifull erfaring som også er bra å ha på din CV for senere jobber.

For mer informasjon, kontakt Øhil langrenn ved Peggy Wettergreen (46 42 92 41) eller Celine Elton (99 72 80 78).

Søknad sendes på e-post til Peggy Wettergreen pegtee76@hotmail.com med kopi til Celine Elton celine.elton@hotmail.com.