ØHIL OBOS Miniligaen ble en suksess

Spennende nytt arrangement ble arrangert på Jarmyra i helgen! Mange blide barn å se!

I strålende solskinn tok ØHIL fotball i mot nærmere 600 6- og 7-åringer som skulle spille OBOS Miniligaen på Jarmyra.
OBOS Miniligaen er et nytt konsept fra Oslo fotballkrets hvor 6- og 7-åringer skal spille 3er fotball på små baner med vant. Det spilles 5 kamper a 9 minutter i løpet av tre timer. Dette er et alternativ til seriespill for disse årsklassene.

Kretsen stiller med baner og Kvalitetsklubber får anledning til å arrangere OBOS Minligaen. På Jarmyra fikk vi besøk av hele 140 lag fra 20 forskjellige klubber. Siden dette var et nytt konsept så ønsket vi å prøve en sunnere linje; grovere vafler, toast laget av grovt brød og muslibarer var innkjøpt fra Tine Smartidrettsmat og ditto med drikke, vi solgte vi ikke brus, men sunnere alternativer. Dette var stor en suksess, både mat og drikke gikk unna i rykende fart!

Det var yrende liv og mange glade barn å se i de fem timene arrangementet varte, dette skal vi definitivt gjenta!!

ØHIL fotball vil få uttrykke en STOR takk til alle bidragsytere; «cupsjef» Tommy Rognstad, uten ham hadde det ikke vært noen OBOS Miniligaen; hele herrelaget ledet av av trener Georg som stilte som dugnadsgjeng og jobbet som noen helter, slike «gutter» er gode forbilder for den oppvoksende slekt, sportye 110% jenter og gutter som sto for dømming og  foreldre og andre ildsjeler. Spesielt må nevnes vår dommerkoordinator Mikkel Mørch Sollie som bisto både på banen og i kiosken og Lise og Jan Asle Skåne som slang seg med fordi de så at det trengtes!