Foto: Ann-Eli Edvartsen / ØHIL Ultras Avdeling Nord

ØHIL seiret i Nord-Norge


Det var ventet stor spenning da ØHILs damelag dro til Harstad for å spille serierunde 4 av årets 1. divisjon. På motsatt banehalvdel sto Medkila. Hovedtrener for ØHIL, Kjølv Eidhammer, oppsummerer kampen slik:

– Andre påskedag er for de aller fleste siste dag i påskesola og hjemreise fra fjellet. For ØHIL Toppfotball var det derimot kampdag i Harstad. Medkila var påskens motstander, et lag som på lik linje med oss har slitt litt i serieåpningen. Vi reiser til Harstad med en kampklar tropp etter noen gode økter påskedagene. Påskens motstander har forsterket laget sitt etter serieåpningen i tillegg til at de hadde spillere tilbake etter skade. De fremstod som et godt og hardtarbeidende fotballag. Vi har en godt forberedt kampplan og møter mye av de vi har forutsett. Vi styrer mye av kampbildet, men det er fortsatt litt ustabile prestasjoner og vi er fortsatt litt ineffektive foran mål. Medkila skaper lite i 1.omg, og vi burde ledet til pause.

Høydepunkter / «Toppserien» YouTube-kanal

0-0 før de siste 45 min var noe flatterende, men vi gikk til 2.omg med en optimistisk tanke om at vi kunne få med oss 3 poeng. Vi spiller en ok 2.omg, men sliter fortsatt med uttellingen. 1-0 kommer på dødball ved Anja Rasmussen. Vi skaper noen sjanser like etter 1-0, men det er Medkila som utligner til 1-1 etter en kort periode der vi ikke helt klarer å løse situasjonene godt nok. Kampen blir åpen siste halvdel av 2. omg og vi klarer å sette 2-1 ved Ine Berre etter en god kontring. Alt i alt godt å ta med tre poeng, men det må jobbes hardt videre for å prestere godt mot Tromsø IL neste seriekamp. Et TIL-lag som må regnes som favoritter etter en solid serieåpning.

GOD STEMNING: Det var god stemning på feltet da ØHIL hadde påskeøkter før turen til Harstad. ØHIL Fotball YouTube-kanal