Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

ØHIL Toppfotball klar for en spennende høstsesong


I morgen starter høstsesongen for damelaget med årets første møte mot AAFK Fortuna. Hovedtrener Kjølv Eidhammer kommenterer:

Etter en velfortjent ferie har vi nå vært gjennom noen gode treningsuker. Jentene har trent godt og vi er fysisk klare for en lang og spennende høstsesong. Vi fikk 0-5 i sekken mot Lyn i treningskamp, men vi fikk matchet 22 spillere og vi så flere gode tendenser i spillet vårt. Vi er klare til å slåss om poeng igjen. Vi har hatt ferie på tabelltoppen, men vi vet at det vil kreve mye å plukke poeng videre. Alle kamper i divisjonen er jevne, så det må jobbes konsentrert og hardt over tid med utvikling av spillet vårt for å henge med. Vi gleder oss til en kampuke med tre kamper, to kamper mot AAFK og bortekamp mot Grand Bodø.

Søndag ettermiddag får vi besøk av hardtsatsende AAFK Fortuna. De har levert gode prestasjoner og har som nyopprykket lag plukket godt med poeng. Det er en tøff start på høsten å møte AAFK søndag og påfølgende onsdag, men det blir en fin utfordring for oss. AAFK har vist at de matcher de fleste, så her må vi levere hvis vi skal få med oss noe. Vi får besøk av tidligere ØHIL-spiller Lise Janbu, så gjenstår det å se om hun er å se på banen. Vi håper å se mange av dere på Ferd Arena!

Kampen starter i morgen søndag kl. 16:30 på Ferd Arena Hosle – vel møtt!