ØHIL idrettspark – Nå kommer anlegget!!


Vi har i mange år jobbet for å få på plass ØHIL idrettspark kunstgress/kunstis. Nå kommer anlegget!

På grunn av diverse forhold det siste året er oppstarten noe forsinket, men vi håper fortsatt at anlegget skal bli klart til den kommende vinteren!

En konsekvens av pandemien det siste året har medført at kostnadene på råvarer og transport har økt kraftig. Dette har resultert i at drømmeprosjektet vårt har blitt dyrere enn tidligere anslått.For å nå de økonomiske rammene vi har jobbet etter, har vi «barbert» prosjektet, slik at vi uansett får på plass idrettsanlegget; spillflate med kunstgress på sommeren, kunstis på vinteren og tilhørende driftsbygning.

Vi har likevel et håp om hjelp fra dere der ute til å finansiere de siste delene av prosjektet, for å få et nytt, komplett idrettsanlegg. Støtten som kommer inn vil gå til:

-Mediatårn, med sekretariat, lagringsplass og innbytter/skiftebenker
-Vant og målmateriell til fotball og bandy
-Carport til lagring av utstyr
-Lystavle, høyttaleranlegg og flaggstenger

Støtte kan gis via SPLEIS, via anonym støtte gjennom advokatfirmaet Thommessen, eller ved en samarbeidsavtale som bedrift. Klikk på linkene/bildene under!

Sparebank1 har en aksjon gående fram til 13. juni; «Alle henda«, der gode SPLEISER også er med i vurderingen av ekstra støtte fra banken. Vi håper derfor på et bra trøkk fra start i aksjonen vår!

Tusen takk for alle bidrag som kommer inn!

Vi avslutter denne siste innsamlingsaksjonen 27. juni, og vil i etterkant av dette komme tilbake med mer informasjon om prosjektet og framdriften! Her er noen foreløpige hovedtrekk fra arbeidet med prosjektet!
(hold musen over et bilde for å pause karusellen).

Finn mer historisk informasjon om prosjektet her!