NTG-JENTER: Denne startelleveren fra siste seriekamp i 1. divisjon var et poeng unna kvalik til Toppserien. 7 av 11 av disse spillerne kommer fra NTG-systemet.

Ønsker du å kombinere skole med toppfotball? Søk NTG!


Se lenke til søknad nederst i artikkelen. Søknadsfristen er 1.3.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

10. klassinger kan nå søke på NTG og bli en del av klubbsamarbeidet vårt. Vi har i dag 12 jenter som kombinerer skolegang med fotball for vårt A-lag i 1.divisjon og vårt utviklingslag i 2.divisjon. I tillegg til disse så har vi flere tidligere NTG-elever i troppene, som også er bidragsytere for toppfotballsatsingen vår.

ØHIL/NTG: Jens Petter Berg er ansatt både i ØHIL og på NTG, hvor han følger opp ØHIL-jentene i både trening og kamp for KEA og KEU, samt skoleøkter. Gisle Olstad bistår også som keepertrener for klubb og skole.

Klubbsamarbeidet vårt med NTG har tatt jevnt med steg hele veien, og vi ser nå flere av våre unge skolejenter som bidrar inn mot toppfotballen i klubben. Vi har god kontroll på hverdagen til jentene og gir dem muligheter til å trene strukturert med rolle, teknisk, og fysisk trening i skoletiden, samtidig som det fortsatt er kvalitet på det som leveres på ettermiddagen i klubb. De har tilbud om opptil 5 økter i uken samt teori på skolen, og kan trene 5 ganger i uken i klubb + kamp når sesong. Også vil totalbelastning, periodisering og deres egne behov bestemme hvor mange og hvilke av disse øktene som gjennomføres. Samtidig jobbes det en del med medbestemmelse og ansvar for egen læring, da vi har en ambisjon om å utdanne og utvikle selvstendige spillere.

Jens Petter Berg, ØHIL/NTG
J19 NM: 10 spillere i troppen fra NTG under fjorårskampen mot Lyn.

Vi har gode fasiliteter i hverdagen med oppvarmet kunstgress på Ferd Arena, et suverent styrkerom/basisrom nede på skolen og muligheter for fotball innendørs i Gjønneshallen. Det er kort vei mellom skole og klubb, noe som er veldig praktisk for oss i hverdagen vår! Vi er også behjelpelige med hybler for de som flytter hjemmefra (9 av 12 bor på hybel lokalt, flere av dem bor sammen).

Jens Petter Berg, ØHIL/NTG
ÅRETS GJENNOMBRUD: Ine Strømstad Berre ble kåret til «Årets gjennombrudd» under fotballfesten og «Årets unge spiller» av kvinneidrett.no. Skjermdump: Fotballfesten

Flere av ØHIL/NTG-jentene har hatt et ekstra utviklende år i 2021 til tross for pandemi og restriksjoner i hverdagen. Una Langkås har debutert på J19-landslaget og er nå vår nummer 1. Ine Strømstad Berre vant «Årets gjennombrudd» i 1.divisjon og var i tillegg nominert til «Årets spiller», hun også med debut for J19-landslaget. Kvinneidrett.no kåret henne til «Årets unge spiller». Malene Dunsby og Ella Isaksen Opkvitne har vært på samlinger for henholdsvis J17- og J18-landslaget, og de har også fått flere kamper i 1.divisjon. Vi er også ekstra spente på Karoline Røren Svanes, som ble tatt opp i A-stallen sist høst fra vårt utviklingslag (KEU). Vi tillater oss også å nevne U23-landslagsuttaket til tidligere NTG-elev Joshualyn Reeves, samt J15 og J16- uttakene til våre nykommere Vendela Bakke og Pia Grinde-Hansen.

I fjor på samme tidspunkt så var hele 16 av 22 spillere daværende eller tidligere NTG-elever! Det er ingen tvil om at dette er en profil og et samarbeid som fungerer for oss. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker at alle som er interesserte i å utvikle seg videre tar sjansen på å bli en del av dette tilbudet.

Søk på NTG her. Søknadsfrist 1.3.

Fyll ut søknad og ettersend karakterkortet. 

Er du nysgjerrig på skolen eller klubben nå eller på sikt? Vi tar imot prøvespillere for kartlegging på begge arenaer. Ta gjerne kontakt med oss:

Håvard Hauge Haakonsen, utviklingsansvarlig ØHIL 

haavard@ohil.no

Jens Petter Berg, trener NTG/ØHIL

JensPetter.Berg@ntg.no

Dersom sendt søknad og interessert i inntaksdager på NTG (31.1 og/eller ved behov 28.2) , ta kontakt med:

Viggo Strømme , sportsjef fotball NTG

viggostroemme@ntg.no

Følg oss på Facebook:  
ØHIL Toppfotball – @ohiltoppfotball på Instagram og TikTok
NTG Fotball Bærum – @ntgbaerumfotball på Instagram