Oppstart fotball for 2013-årgangen

En fullpakket Jarmyra kunstgress tok imot mer enn hundre forventningsfulle barn til fotballtrening denne uken.

Nytt av året, er at ØHIL inviterer til fotball- og baseballtrening for de kommende 1. klassingene på våren før skolestart. Det ble en magisk opplevelse for småtassene.

ØHILs Idrettsskole er klubbens primærtilbud til denne årgangen, men for å ha et godt aktivitetstilbud hele året, har vi i år startet opp tilbud om sommeridrett også før sommerferien. Vi var spente på responsen, men påmeldingene har vært mange, og gjennomføringen av den første treningen gikk på skinner. Et godt sportslig opplegg koordinert fra ØHIL fotball ble i god ØHIL-ånd gjennomført av positive foreldre-trenere.

Det er ingenting som tyder på at posisjonen som Norges største fotballavdeling er truet med det første!

Av positive bi-effekter av oppstarten som vi ikke hadde tatt innover oss på forhånd, var viktigheten av dette som en møteplass for foreldrene. Gruppene ble delt inn etter skoler, og foreldrene på de ulike gruppene knyttet kontakt foran den forestående skolestarten for barna.

Det har allerede kommet flere spørsmål om å melde seg på for de kommende treningene, og det er mulig gjennom denne linken. Her er påmelding både for fotball (tirsdager), baseball (onsdager) og Idrettsskolen (som starter opp på mandager etter skolestart).