Sandar Cup 2015

Påmelding Sandar Cup 12-14.august

Vi vil også i år stille med lag til Sandar Cup 12-14.august. Fjorårets deltakelse var en stor suksess og var nok høydepunktet i sesongen for veldig mange av våre spillere. Spillerne bor sammen på skole fra fredag til søndag og gir en god anledning for spillerne til å bli enda bedre kjent og skape gode vennskap.

Vi vil også i år stille med lag til Sandar Cup 12-14.august (http://www.sandarcupen.no/). Sandar Cup er Norges største helgecup for barne- og ungdomsfotballen med omtrent 8000 deltagere. Fjorårets deltakelse var en stor suksess og var nok høydepunktet i sesongen for veldig mange av våre spillere. Spillerne bor sammen på skole fra fredag til søndag og gir en god anledning for spillerne til å bli enda bedre kjent og skape gode vennskap.

Sandar Cup er stort arrangement og en morsom og spennende opplevelse for deltakerne. Alle lag får seks kamper fordelt på lørdag og søndag. Cupen er godt organisert med gode baner og godt opplegg for overnatting og matservering. Overnatting skjer lagvis i klasserom på skoler og hvert lag vil ha med seg tre voksne som bor sammen med laget. Det blir felles transport fra Hoslebanen på fredag ettermiddag.

Det er selvfølgelig ønskelig at så mange foreldre som mulig stiller på kamp og det er innen rekkevidde for dagstur med bil eller så er det selvfølgelig fullt mulig å ordne overnatting på egenhånd.

Vi håper på mange påmeldte da det er morsomt å ha noe å glede seg til når sommerferien nærmer seg slutten. I fjor hadde vi med hele tre lag og nesten 30 spillere.

Pris per spiller er omtrent 1200,- og dekker to overnattinger, samt mat lørdag og søndag (frokost, lunsj, middag). Det er bindende påmelding ved registrering nedenfor og innbetaling av forskudd på kr 300,- til 9235.38.13406 (merk innbetaling med «Sandar – spillernavn». Påmeldingsfrist er 8. april.

I utgangspunktet planlegger vi med at det er trenere og lagledere som bor med lagene under cupen. Avhengig av påmelding kan vi være avhengig av at også andre foreldre stiller opp til gjennomføringen.

Ved spørsmål ta kontakt med Sandar Cup-ansvarlig Katharina Hodt (kshodt@gmail.com – 99370801).