Påmelding til Idrettsskolen sesongen 2022 – 2023 for 2016-årgangen er åpen

Det er fortsatt ledige plasser på ØHILs Idrettsskole med oppstart i august eller i oktober.

Velkommen til Øvrevoll Hosle IL

Vi ønsker alle barn velkommen til klubben vår! ØHILs motto er Fordi det er gøy! Vi ønsker å ha et så bra tilbud som mulig til alle og vår ambisjon er Flest mulig, lengst mulig.

PÅMELDING TIL IDRETTSSKOLEN SESONGEN 2022-2023 

Idrettsskolen er aktivitet for barn i 1. klasse og har oppstart rett etter skolestart og starter med fotball frem til høstferien. Det er også mulig å melde seg på Idrettsskolen med oppstart etter høstferien. Velg da perioden oktober 2022 – mai 2023.

De fleste idrettene deltar med inntil fem uker av gangen på Idrettsskolen, og trenere fra idrettene har ansvaret for gjennomføring av øktene. Aktivitetene vil bli gjennomført i idrettenes egne miljøer, fotball på fotballbanen, håndball i hall/gymsal, hopp i hoppbakken på plast og/eller snø, bandy på Hosleisen, langrenn på kunstsnø/snø og baseball på Little League banen.  

På Idrettsskolen settes det større fokus på å utvikle basisferdighetene balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill enn på barneidretten, og barna får bli kjent med idrettene ØHIL tilbyr. Barna vil på den måten bli bedre kjent med de ulike idrettsgrenene når de får litt kontinuitet og «mengdetrening» innen en og samme idrett. Deltakelse på Idrettsskole krever medlemskap i ØHIL.

Klikk her for påmelding til Idrettsskolen

På våre nettsider www.ohil.no finnes mye nyttig informasjon om ØHILs ulike aktiviteter som tilbys under de ulike idrettsgrenene. Ved spørsmål om vårt brede tilbud, ta en titt på Påmeldingssiden eller ta kontakt med vår idrettskoordinator.

Torunn Kvitli
Mail: allidrett@ohil.no