Partille Cup! Kampene er godt i gang!


Partille er et av verdens største håndballturnering, og for et arrangement! Tirsdag var det innledende kamper og på kvelden var det åpningsseremoni. Fantastisk show, med presentasjon av landene. Island tok «seieren» med sin «viking-hilsen» (som vist i fotball EM)

Vi har fått sett/spilt mange kamper, noen seire og en del tap. Møtt Tyske, Norske, Svenske, Danske, Brasilianske lag. J2003 var nok mest uheldig med kamptidene. De måtte opp kl 06:00 tre av fire dager..

Gutter 2003 hadde reservert en etasje på Pub onsdag og torsdag kveld, for å se fotball-EM. Noe skuffende for Rudi å se Tyskland ryke ut i går kveld.

Ungdommene har fått vært på Liseberg og fått en god dose med «svimmelhet» og sukker.

Noen har blitt små-skadet og noen har blitt syke. Noen har tatt bilder fra turen og noen har streamet-live til de der hjemme og til dem som har vært syke.

Nå sitter vi i spenning og venter på at gutter 2003-2, som skal spille 1/8 finale i B-sluttspillet og G2002 som skal spille 1/32 finale i B-sluttspillet. J2003 gikk videre i 1/32 finalen, men ble slått ut i 1/16 finalen. J2002 tapte knepent i deres 1/32 finalen.

 

Når alle er ferdige med kampene, er det hjem til hotellet å få på finstasen…. Da er det booket rom på Hard Rock, med burger, brus og is. Det blir ukas høydepunkt, etter finalespillet 🙂

 

Her er en link til masse bilder som er tatt under uken som har vært