Pause for akademiet i vinterferien

Akademiet har fått en knallstart på året, med nye trenere og påmeldingsrekord. Vårt mål er å skolere spillere og mennesker. Vi ønsker gode holdninger og ivrige fotballspillere. Med solide trenere og en god faglig plan ser det lyst ut for morgendages helter.

Vi har dette semesteret satt ny påmeldingsrekord for akademiets vintersemester. Med 215 barn som deltar i løpet av uken, er det god stemning og full trøkk hver dag.

Vi har også fått inn to sterke ressurser i Dag Horn og Lahmami Ghani som begge er med på å heve kvaliteten på øktene på akademiet.

Dag og Ghani

 

 

 

 

 

 

 

Lahmami (til venstre) ble rett før nyttår ansatt som trener på akademiet og Gutter 02 Elite . Han har tidligere arbeidet som trener i Vålerenga og Minde i Bergen. Sist hadde han ansvaret for Gutter 2003 Elite i VIF.

Dag ( til høyre) har vært i Øhil i en mannsalder, men har først i år blitt ansatt som trener på akademiet. Han har arbeidet tett med kvinnesiden og har de siste årene hatt ansvaret for kvinner senior 3. I år blir han å se på akademiet hver dag og arbeider i tillegg tett med våre talenter fra aldere 10-16 år på jentesiden.

Vi setter stor pris på bidraget til begge og ser fram til at de sammen med alle våre trenere utvikler akademiet til en god arena for våre ivrige fotballspillere.

Mandag 29.02 starter akademiet med temaet angrepsspill og vi kommer til å øve på spillsituasjoner knyttet til dette. Vi avslutter rett før påske med forsvarsspill og sørger dermed for at våre deltakere står godt rustet til den kommende fotballsesongen.

De neste øktene på akademiet finner dere her:

8 år: Pasninsspill medtak og mottak

9-10 år Overtallsspill i angrep

11-12år Angrep på siste tredjedel av banen