Vi har plass til flere bandyspillere født i 2006, 2007 og 2008

Vi har allerede startet sesongen så smått for årgangene 2006, 2007 og 2008. Vi har plass til flere spillere! Vi trener en gang i gymsal eller ute fra uka etter høstferien, og i Jar ishall ca. en gang i uka frem til Hoslebanen åpner (da har vi trening tirsdag og torsdager. I løpet av sesongen vil vi delta på et par cuper og seriespill.

 

Vi har plass til flere bandyspillere

Det er mulig prøve noen ganger uten å betale påmeldingsavgift.

Påmelding for 2006: Mail: Erik.Legernes@LEGO.com

Påmelding for 2007: Mail: trond@farstad.nl

Påmelding for 2008: Mail: jonerlenddahlen@hotmail.com

 

Fordi det er gøy!

Gjennom lek og moro skal barna tilegne seg gode ferdigheter i verdens raskeste og morsomste lagspill.

 

Mer informasjon om ØHIL bandy finner dere på www.ohil.no

Eller Jon Erlend Dahlen tlf: 48168309 jonerlenddahlen@hotmail.com


Velkommen til ØHIL Bandy
For de som ikke kjenner bandy så godt kan man sammenligne det med fotball på is, eller ishockey. Vi spiller med bøyd kølle, ball og etter hvert større banen enn hockey. Bandy er verdens morsomste og raskeste ballidrett – og er en ideell kombinasjon med fotball.

 

Vi stiller med flotte ungdomstrenere fra klubben, men vi er helt avhengig av at vi foreldre hjelper litt til.

 

Øhil bandy har de senere årene hatt en oppsving i aktiviteten. Vi har investert i ismaskin, og nytt til denne sesongen nye innbytterbokser på Hosle banen. På sikt jobber vi for et kunstisanlegg på Hoslebanen. Vi har lag i nesten alle aldersgrupper fra bandyskolen til seniornivå. Vi har også en aktiv pappagruppe som spiller bandy i Jar-ishall hver søndag kveld, her har vi plass til flere. Her er vi opptatt av bredde og ikke topping.

 

Hva trenger du av utstyr:

PÅBUDT UTSTYR:

Skarpe skøyter, hjelm med gitter (skal du kjøpe ny hjelm så kjøp hvit) bandykølle, samt halsbeskytter. Anbefaler også kne/leggbeskytter da det er et sted barna faller og det er på knærne.

ANNET UTSTYR: Kjekt å ha, men ikke nødvendig de første gangene, i prioritert rekkefølge.
Kne/leggskinn, albuebeskyttere, bandybukse susp, og bandyhansker.

HVOR KJØPER MAN UTSTYR: Anton Sport på Bekkestua, Torshov Sport, XXL har et begrenset utvalget, men ok på beskyttelsesutstyr, hjelm. Køller kan kjøpes i Øhilshoppen.

ØHIL har egen salg/byttedag en gang på høsten hvor det er mulig å gjøre gode kjøp av brukte skøyter, beskyttelse m.m. Skøyter blir sjeldent slitt ut, det er bedre å kjøpe gode skøyter brukt enn nye skøyter som ikke er så gode.

Skøytesliping: Det er viktig at skøyter er skikkelig slipt, ellers blir det vanskelig å gå på. Vi anbefaler alle å ta med skøytene til en skøytesliper for å justere radien på skøytene. Dette er en liten kostnad for at barna lettere skal lære seg å gå på skøyter. Vi tilbyr GRATIS sliping på klubbhuset for medlemmer av bandygruppa, men vi kan ikke ta radien der.

Vi har plass til alle så det er bare å ta med venner!

Bandystyret Øvrevoll Hosle IL
www.ohil.no

FØLG ØHIL PÅ FACEBOOK: facebook.com/ohilbandy