Prinsipper for vintertrening ØHIL fotball.


Baner tilgjengelig og prinsipper for tildeling

Gjennom vinteren disponere ØHIL fotball primært DnB Arena. Vi har også noen tider i Bærum idrettspark, og nærliggende gymsaler. Det er svært begrenset tilgang på bane og vi legger derfor følgende prinsipper til grunn for tildeling av treningstider.

  1. Nivå (elite til bredde)
  2. Alder (eldst til yngst)

Det vil ikke bli tildelt treningstid for noe lag i barnefotballen, og alle disse årgangene vil få et tilbud via akademiet gjennom vinteren.

Treningskamper

Treningskamper i vinter På DnB Arena vil det bli satt av tid til treningskamper fra kl 15.00-18.00 på søndager, 18.30-20.00 på fredager og 15.00-18.00 på lørdager. Om man ønsker treningskamper bookes disse fortløpende ved forespørsel per epost Georg Dyngeland. Disse kampene må spilles ute pause eller 2×40 min. Dette er slik at vi skal få unnagjort 2 kamper på 3 timer.

  • Tildelte treningstider som ikke benyttes må trener/årgangsansvarlig rapportere inn til Georg Dyngeland. Ved avvik fra dette kan laget risikere miste treningstidene sine.
  • Husk! Grupper som ønsker å trener 3 ganger må belage seg på å gjennomføre en av øktene i helg.
  • Årganger som er veldig fastlåste på treningstidspunkt og dager risikerer å ikke få tildelt alle sine ønsker. Banestørrelse blir tildelt etter antall spillere som betaler vintertreningsavgift, og kan dermed reduseres etter kontroll av betalt avgift.

 

Hilsen

Sportslig Utvalg