Progresjon! Kampsammendrag Ullevål – ØHIL

Etter tre knallharde kamper i Eliteserien var det tid for å møte mer jevnbyrdig motstand. Ullevål er et av lagene vi forventer å spille jevnt mot, og onsdagens oppgjør viste at vi ikke er veldig langt unna å ta poeng.

Første omgang starter dessverre litt som i de tre foregående kampene. Vi går litt for slapt ut av startblokken, og kommer litt for raskt bakpå. Selv om vi holder nullen de første 9 minuttene, står det 3-0 til Ullevål etter 15 minutter. Vi preges av litt vel mange personlige feil. Dog, vi tar med oss at antallet av disse minsker hver eneste kamp. Ullevål har grei kontroll i første omgang, og pauseresultatet viser 5-0.

I andre omgang, i kjent ØHIL stil, går vi ut med et helt annet mindset. Vi er mer kontante i taklingene, kommer tidligere opp i kroppen, og vi produserer flere 100% sjanser. Bare uflaks gjør at vi ikke klarer å score. På en bedre dag kunne vi fort ha satt 2-3 mål tidlig, og gjort kampen mer interessant. Ullevål er også frempå, men god defensiv jobbing gjør av vi holder unna. Dessverre rakner det litt på tampen, og Ullevål setter omgangens eneste mål etter 84 minutter.

Til tross for nok et tap, så var dette definitivt sesongens beste kamp. Tilskuere med ØHIL-briller vil til og med strekke det så langt som å si at vi var andre omgangs beste lag. Det er fult mulig å hente poeng mot Ullevål senere i sesongen.

Neste motstander er Høvik på Rud på søndag. Vi går inn med full tro på at vi skal klare å temme de russiske bjørnene, og at vi har gode muligheter for sesongens første poeng.