Raskt ned på jorden

Etter seieren mot Mjøndalen forrige runde var troen til stede på at man igjen kunne overraske antatt bedre lag. Denne onsdagen var det Ready som stod på andre banehalvdel på Rud.

Kampen starter lovende, med 1-0 til de hvite fra Hosle ved Mikkel Kayser Jacobsen. Det skal dog ikke gå mer enn et minutt før stillingen er 1-1. Derfra og ut presser Ready, og stillingen er 1-4 til pause. Ikke er alt for ille resultat, tatt i betraktning at Ready kanskje er favoritt i serien sammen med Stabæk.

I andre omgang er det tydelig at Ready har drukket sterk saft i pausen, og de går ut i et forrykende tempo. Etter 62 minutter er stillingen plutselig 1-9. De blå scorer to ganger til, før Endre Tveiten reduserer til 2-11 på overtid.

Før kamp var kanskje ikke 2-11 et helt utenkelig resultat, men første omgang tatt i betraktning ble ikke sluttresultatet veldig givende.

Nå venter Sarpsborg i neste runde. Dette er en av nøkkelkampene denne sesongen, og de hvite lover å gi alt for å ta poeng mot Østfolds beste bandylag!