Reisebrev fra vårt eminente damelag i Tyrkia


Tirsdag 18.02 reiste ØHILs damelag, 22 spillere og 4 ledere, til Antalya i Tyrkia for en 7 dagers treningsleir. 11 økter + 1 kamp er programmet for treningsleir, men det handler også mye om å bygge og videreutvikle teamet som skal spille 1.divisjon i 2020. Noen nye fjes er med på treningsleir, så disse skal inkluderes sosialt, i kulturen vår og i vår måte å spille fotball på.

Det er en tropp med godt samhold og mye humør, men det viktigste av alt er treningsviljen og treningskulturen. Vi har hatt god kontinuitet i spillertroppen og vi er i stadig utvikling.

Vi bor på Aska Lara i Antalya. Dette er samme hotell som i 2019, så vi kan bekrefte at fasilitetene svarer til forventningene med fine rom og god mat. Dette legger til rette for gode vilkår mellom treningene. Litt blandet når det gjelder vær, da vi opplever hele spekteret fra 20+ og sol til 8+ og regnvær. I skrivende stund har vi gjennomført 6 treninger. I tillegg til treningene er det møtevirksomhet, spillersamtaler og mye sosialt. Jens Petter bidrar som alltid på treningsleir med lagkonkurranser, så Tyrkia Open pågår daglig.

Vi har hatt en fin oppkjøring hittil i sesongen, så nå handler det om drill og å finne den skikkelige gode følelsen inn mot seriestart. Vi har et mål om å øke kvaliteten på alt vi gjør hjemme, i treningshverdagen og i kamper ytterligere noen prosent.
Vi ser at vi er på god vei mot en god ØHIL-sesong.

Vi har trent godt her nede i Tyrkia og mandag 24.02 skal vi spille treningskamp mot Thisted (dansk toppserie). Vi gleder oss til å avslutte treningsleiren mot god motstand.

Vi håper vi ser mange av dere på Hosle i 2020.

Varme hilsner fra Mikkel, Gisle, Jens Petter og Kjølv