TIL GJØVIK: Rekruttene reiser på treningsleir til Gjøvik. Her fra fjorårets J19-kamp mot Lyn der flere KEA- og KEU-spillere spilte.

Rekruttene til Gjøvik


I dag, tirsdag, reiser a-laget til Tyrkia for å gjennomføre årets treningsleir og spille mot russiske Krasnodar. På torsdag reiser rekruttene (KEU, Kvinner Elite Utvikling) til Gjøvik sammen med interne hospitanter fra J19, J16 og J15. ØHIL reiser med 21 spillere og skal spille treningskamper mot Vind IL og Raufoss. Hovedtrener på KEU Håvard Hauge Haakonsen gleder seg til treningsleir:

– Vi gleder oss til å reise på tur sammen. Etter to avlyste treningskamper på grunn av covid-smitte gleder vi oss til å få årets første treningskamper. I tillegg til det sportslige er dette en mulighet til å knytte sterkere bånd- både internt i KEU-troppen, men også mellom de forskjellige kullene som stiller med gode hospitanter.

KLARE FOR TUR: KEU-jentene gleder seg til tur. Her fra NM-kampen i fjor mot Stathelle.

– Tett oppfølging

I tillegg til Haakonsen består trenerteamet av utviklingsansvarlig Zeid Saleh og trenere for ungdomskull; Lotte Steen og Ruben Kvalsvik. Vind IL stiller også med trenerressurs i form av fysisk trener:

– Vi stiller med et godt team på tur. Trenerne som reiser kjenner jentene godt. Dette vil gi spillerne både trygghet og god sportslig oppfølging. I tillegg får vi god hjelp av Vind som stiller med fysisk trener. Vind IL bistår også med kjøring mellom hotellet og deres topp innendørs fasiliteter i GOBB-arena- samt at vi får masse støtte fra foreldregruppen som kjører til og fra Gjøvik.

Rekruttene reiser til Gjøvik på torsdag og spiller mot Vind første kvelden. På søndag er det kamp mot Raufoss før hjemreise samme dag. ØHIL Toppfotball og ØHIL Fotball ønsker KEU-troppen og hospitanter god tur til Gjøvik!