Legevakt Vest – mer enn legevakt

Legevakt Vest holder til i moderne og lyse lokaler på Ullern, langs Ring 3. Her er det gode adkomstmuligheter med både bil, t-bane og buss.

Vi hos Legevakt Vest har alltid pasientene og kundene våre i fokus. I tillegg til legevakten som holder åpent 365 dager i året, har vi fastlegesenter, legespesialister, psykolog, muskel- og skjelettavdeling, estetisk senter og godkjent bedriftshelsetjeneste. Vi har et godt samspill mellom dyktige allmennleger og spesialister som sikrer våre pasienter den beste behandlingen.

Vår muskel- og skjelettavdeling består av manuellterapeuter med erfaring fra toppidrett og landslag. Vårt nære samarbeid med Ullern Trening kommer godt med ved skader og behov for rehabilitering.

Vårt spesialistsenter har en topp moderne hjerteklinikk og et hudsenter for medisinsk og kosmetisk behandling. Vi har også sertifisert reiseklinikk der vi tilbyr alle vaksiner.

Alle registrerte ØHIL medlemmer med foreldre/barn får gratis medlemskap på legevakten og 20% på medlemskap for spesialisttjenester. ØHIL får kick-back på 400,- per nye medlemskap og kick-back på 1000,- per nye bedrift-medlemskap.

Hos oss er alle velkommen!

Sjekk ut alle «ØHIL-avtalene» her