Samleside for egentrening


Livesendingene har vært mange og fotballspillere i ØHIL og utenfra har fått kjørt seg med dyktig veiledning fra sportslig leder og spillere på herre- og damelag.

I ØHIL Fotball ønsker vi å hjelpe dere som er hjemme med egentrening. Hittil har vi levert livesendinger og videoer med øktplaner. Mer innhold er også på vei. I den anledning ønsket vi å lage en samleside til dere hvor dere kan finne forskjellige treningsøkter. Denne oppdateres jevnlig.

Livesendinger og videoer

På vår facebookside ØHIL Fotball finner dere følgende videoer og livesendinger:

 • Anna Vagstad Brunstad: Damelagsspiller Anna Vagstad Brunstad kjørte en god gjennomgang av en treningsøkt. Videoen hennes er ikke ment å følge live, men det er en gjennomgang av øvelsene i økten som man kan kjøre selv ved å ta jevnlige pauser i videoen. En veldig motiverende trening med balløvelser, triksing og styrke.
 • Bjørn Frode Strand / Håvard Hauge Haakonsen: Tøff liveøkt med sportslig leder Bjørn Frode Strand og fotballkoordinator/herrelagsspiller Håvard Hauge Haakonsen. Balløvelser, frekvens, styrke og partytriks var noen av stikkordene.
 • Malin Lavik Soleng: Liveøkt fra sørkysten. Malin fra damelaget leverte balløvelser, balanseøvelse for ankler og styrkeøvelser. Gode coreøvelser med fokus på kroppsholdning.
 • Sigrid Bloch-Hansen: Nok en motiverende trening fra flaggskipet vårt på damesiden. Sigrid leverte en innendørs liveøkt med stor vekt på balløvelser og styrke for core-muskulaturen.
 • Kristoffer Fremstad: Herrelagsspiller og trener på G2005 Kristoffer Fremstad gjennomførte en morsom økt med balløvelser, styrke og konkurranse på slutten.
 • Bjørn Frode Strand: Liveøkt på klubbhuset med sportslig leder Bjørn Frode Strand. Balløvelser, frekvens, styrke og spanske gloser med en meget interaktiv coach.
 • Christiane Sofie Jansch: Gjennomgang med damelagsspilleren Christiane hvor hun illustrerer en veldig god treningsøkt for de som ønsker å bli hurtigere på fotballbanen.

Deltar du på livesendingene eller prøver våre treningsøkter? Tagg oss på facebook og instagram og bruk #ohillive!

Eksternt innhold

Forbund, andre klubber og sider på sosiale medier legger stadig ut masse spennende innhold som kan brukes til egentrening. Her er det bare å prøve seg frem!

 • Magne Aarvik (Ullern Fotball): Liveøkt med sportslig leder Magne Aarvik hos naboene våre i Ullern Fotball.
 • Landslagsskolen: NFF sin «landslagsskolen» har masse kult innhold med egentrening.
 • Lillestrøm SK : Egentreningsprogram fra utviklingsavdelingen til Lillestrøm SK. Gode ukeplaner, økter og øvelser spesielt rettet mot 14, 16 og 19-årskull.
 • Odd BK: En grundig egentreningsplan fra Skien for 6 – 19 (!) åringer.

Vi håper dette faller i smak. Følg med her og på Facebook for mer innhold.

Fordi det er gøy!