Sammen redder vi liv

Alle trenere, lagledere og spillere på lagene 12 til 19 år skal hvert år gjennom et 15 minutters lyn-kurs i HLR (hjerte-lunge-redning). Dette gjør vi hovedsakelig i løpet av høstsesongen (august til oktoner). Det kan skje mens lagene trener eller man kan samle spillerne til dette utenom treningstiden.

ØHIL er med i et prosjekt som NFF og NIF har initiert, nemlig «Sammen redder vi liv i idretten» der NFF bistår klubber med utstyr og opplæring rundt hjerte- og lungeredning.

Alle lag (spillere, lagledere og trenere) fra 12 år til og med 19 år skal gjennom et lyn-kurs på 15 min der to voksne ressurspersoner veileder dem gjennom kurset.

Første dag med dette var mandag 20.september 2021, der prosjektleder Sophie Steenstrup fra NFF viste hvordan det funket med alle som kom denne dagen.

Vi planla å gjennomføre HLR-treningen på feltet under treningene, men det er ikke alltid det passer, så hvert årskull kan gjøre det når de vil, så lenge utstyret er ledig. Derfor må man booke utstyret på linken nedenfor. Book også salen på klubbhuset dersom man trenger det.

Legg inn tider når det passer å gjennomføre HLR-treningen

Før den praktiske gjennomføringen skal alle fullført et kort e-læringskurs. Alle spillere og trenere legger et skjermbilde av fullført e-læring som en kommentar til et spond-innlegg.

E-læring skal gjennomføres senest dagen før praksis og finnes her: https://nrr.org/no/velkommen-til-ghlr

Lisenskode: 8rrm-mdn6x-mfjaf

Dere må klikke på «Registrer som ny bruker», skrive inn lisenskoden og så er e-læringen tilgjengelig.

Alle ressurspersoner kan få tilgang til Teams-gruppa til NFF for mer info. Send i så fall mail til Sophie.Steenstrup@fotball.no med bjorn.frode@ohil.no i kopi.

Les om prosjektet her.

Last ned mal for gjennomføring inkl e-læring

Her er opptak av info-møte holdt 19.august 2021.

Her er registreringsskjema per lag (kun antall per lag).

Til ressurspersonene:

Info om videoene man skal vise:

Det er meningen at de skal kunne lastes ned og at man har dem på egen PC/iPad/telefon. Men man må altså laste de ned på sin egen PC først, og ikke lime lenkene f.eks fra nettsiden inn direkte. Har du anledning til å distribuere disse lenkene til nedlastning:

Last ned video 1- HLR

KLUBBSJAPPA

Samarbeidspartnere

ØHIL Avtalen

ØHIL Webshop — nyttig å lese

Siste innlegg