Sammen redder vi liv

Alle trenere, lagledere og spillere på lagene 12 til 19 år skal gjennom et 15 minutters lyn-kurs i HLR (hjerte-lunge-redning) før høstferien. Dette skjer i treningstiden til lagene på Hosle.

ØHIL er med i et prosjekt som NFF og NIF har initiert, nemlig «Sammen redder vi liv i idretten» der NFF bistår klubber med utstyr og opplæring rundt hjerte- og lungeredning.

Alle lag (spillere, lagledere og trenere) fra 2009 til og med G/J19 skal gjennom et lyn-kurs på 15 min der to voksne ressurspersoner veileder dem gjennom kurset.

Første dag med dette er mandag 20.september, der prosjektleder Sophie Steenstrup fra NFF kommer og viser hvordan det funker med alle som kommer denne dagen. Da kan dere gjerne gjennomføre og registrere dere selv også, selv om ressurspersonene har dette fra før, så er det greit å registrere dette også.

Legg inn tider når det passer å gjennomføre HLR-treningen

Før den praktiske gjennomføringen skal alle fullført et kort e-læringskurs. Alle spillere og trenere legger et skjermbilde av fullført e-læring som en kommentar til et spond-innlegg.

E-læring skal gjennomføres senest dagen før praksis og finnes her: https://nrr.org/no/velkommen-til-ghlr

Lisenskode: 8rrm-mdn6x-mfjaf

Dere må klikke på «Registrer som ny bruker», skrive inn lisenskoden og så er e-læringen tilgjengelig.

Alle ressurspersoner kan få tilgang til Teams-gruppa til NFF for mer info. Send i så fall mail til Sophie.Steenstrup@fotball.no med bjorn.frode@ohil.no i kopi.

Les om prosjektet her.

Last ned mal for gjennomføring inkl e-læring

Her er opptak av info-møte holdt 19.august 2021.

Her er registreringsskjema per lag (kun antall per lag).