Seier hjemme mot Åsane

Matchvinnerredninger fra Karianne Selseth og Anja Avdal pluss en vakker scoring fra Andrea Anderdal bidro til 1-0 seier og tre poeng på Ferd Arena Hosle søndag 6.juni. Les Kjølvs utfyllende beskrivelse fra kampen her.

Ny kamp – nye muligheter.

En litt skuffet gjeng har jobbet seg godt gjennom en ny treningsuke etter det noe unødvendige tapet mot Amazon. Det har vært bra trøkk på trening og vi har sett at revansjelysten har bygget seg opp gjennom uka. Det har også hjulpet godt at Åsane var motstander, da fjorårets kamper mot bergenslaget ikke akkurat var på topp-10 lista i 2020.
En varm fin sommersøndag var rammen rundt kampen. Endelig var Morten på plass med delikat kamplunsj ute i det fri, og bare det er en stor motivasjonsfaktor for oss. Det er ingen tvil om at det jobbes godt på kjøkkenet hjemme hos Christiane.

FORNØYD: Hovedtrener Kjølv Eidhammer var veldig fornøyd med seieren over Åsane. Foto: Bildebyrån.


I kampmøtet var fokuset mest på oss selv og hvordan vi ønsker å fremstå på hjemmebane. 3-poengere er viktig i 1.divisjon i år (selvfølgelig vil mange si), da serien ser ut til å bli en jevn affære fram til november.
En skjerpet gjeng satt i gang oppvarmingen. Helt tydelig at tilstedeværelsen var på plass. Dette er godt å se for trenerteamet. I dag skulle det jobbes i varmen. Åsane er et krevende lag å møte. De er fysiske sterke og gode i overgangsspillet sitt. Vi stuper ut fra startblokkene og duellspillet er på plass hos begge lag. Det er en fysisk batalje på Ferd Arena Hosle. Det skapes noen gode målsjanser til begge lag i starten, men vi klarer etter hvert å få kampen inn i et spor der vi opplever kontroll. Vi skaper sjanser og mange dødballer uten uttelling, men det er også viktig at vi ikke slipper til mange kontringer. Til pause står det 0-0, men vi ser at dette kan gå veien.

NY SMULTRING: Stopperparet Selseth (t. h) og Ellingsen (t. v) står nå med to strake hjemmekamper med null baklengs. Foto: Bildebyrån.

I 2.omg synker intensiteten noe, men vi har brukbar kontroll på kampen. Vi fortsetter å skape sjanser, men setter ikke 1-0 før kaptein Anderdal finner fram storslegga fra 17m. Et flott angrep med en flott avslutning. Mot slutten er det en liten stillingskrig, men det skapes kun noen halvsjanser.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Støtt norsk kvinnefotball


Vi har en stor tropp og viste i dag igjen at flere i troppen kan bidra på et høyt nivå. Dette kommer til å bli viktig utover i sesongen. Takk for kampen til laget, Åsane, dommerne og alle der som tok turen til Ferd Arena Hosle. Vi håper å se dere igjen mot Røa 19.juni.

Kjølv