Seier i generalprøven mot Røa – og favoritt til å vinne 1. divisjon

En ny sesong i 1. divisjon er en uke unna, og generalprøven ga gode svar! Mot Norges mest meritterte klubb ble det seier 1-0 i generalprøven.

Kaptein Agnethe Klepp scoret kampens eneste mål, da ØHIL slo Røa 1-0 lørdag ettermiddag. I en kamp der ØHIL-jentene fra start viste respekt for naboene fra Oslo, ble det etter hvert en jevnspilt kamp, men med Røa som det førende laget. ØHIL viste styrke i sitt defensive arbeid, og viste med det at antall baklengsmål i 1. divisjon 2018 vil bli langt færre enn de 34 vi slapp inn i fjor.

Vi forventer mange jevne og spennende kamper i 2018, men dette var en svært god generalprøve for våre helter. Vi håper og tror at denne kampen gir en pekepinn på at flere av de marginale kampene fra 2017 vil bikke vår vei denne sesongen.

Selv om Røa var uten sine A-landslagsspillere viser kampen at vi har Toppserie-nivået inne rekkevidde. Vi håper og tror at dette blir året der vår mangeårige målsetningen «ØHIL TIL TOPPSERIEN» blir en realitet.

De fleste ekspertene tipper det samme, men vi er nøkterne nok til å vite at det blir tøft og jevnt i svært mange kamper. Men det er ingen tvil om våre ambisjoner: I ÅR SKAL DET SKJE!