Seriemestere i 4. divisjon kvinner

ØHIL er i en unik posisjon i norsk kvinnefotball, og stiller med 3 lag i seriespill for kvinner senior. ØHIL 3, populært kalt "Superlaget" har med god margin vunnet 4. divisjon og skal nå (trolig) spille kvalifisering til 3. divisjon.

På Superlaget er det mange som har vært med på ØHILs mange oppturer de siste årene. I 2010 startet klubben for alvor sin satsing fram mot «Toppserien i 2015», med mange av disse spillerne på laget. At vi 5 år senere har et lag i 1. divisjon, et i 2. divisjon og nå er seriemestere i 4. divisjon med vårt 3. lag er noe vi skal være svært stolte av!

I fjor hadde vi bare to lag i seriespill og spillerne på Superlaget var da stammen i laget som da rykket opp fra 3. til 2. divisjon. Med et stort antall spillere foran sesongen 2015, måtte vi melde på et tredje lag. Superlaget tok utfordringen, og har gjennomført oppdraget med bravur.

Resultatene for denne gjengen er helt formidabel; I fjor gikk de gjennom seriespillet med seire i alle 14 kampene. I år har de også gått gjennom serien ubeseiret, med 10 seire og 2 uavgjorte.

Om laget får spille om en kvalik til 3. divisjon er avhengig av hvordan det går med A-laget. Dersom A-laget rykker ned til 2. divisjon, vil 2. laget rykket ned til 3. divisjon, og 3. laget må bli værende i 4. divisjon. Det er nemlig ikke anledning til å ha to lag fra samme klubb i samme divisjon.

Men det ser veldig lyst ut nå! A-laget vant «cupfinalen» mot Grei forrige helg, og har nå 5 poeng ned til nedrykk, med 3 kamper igjen å spille.

Mer informasjon om kvalik-kampene kommer vi tilbake til når A-laget har sikret plassen og kampene er satt opp.

GRATTIS til spillerne på Superlaget, og supercoachene Olav Heltne og Dag Horn!