SERIEMESTRE I ELITESERIEN


Vi gratulerer ØHIL Royals med seriemesterskapet i Baseball-Eliteserien, og det var hele 10 år siden sist pokalen var i ØHIL-land.

Royals vant begge kampene som ble spilt mot Oslo Pretenders på lørdag, og det er en fantastisk presentasjon. Royals var klart underdogs med sine unge og til dels urutinerte spillere (alder 15-40 år) mot Oslo Pretenders som hadde eldre og mer rutinerte spillere.

Men Royals stod på og viste ingen frykt for Pretenders som til tider ble frustrert over godt og klokt spill fra Royals. For en novise på Baseballkamp ble dette to spennende kamper. Det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere her for dette var en stor lagseier hvor det meste klaffet i alle ledd. Allikevel må Emil Fjellvangs pitching, samt Tristan Korfs catching nevnes i første kamp

I den andre kampen ble det hele tre homerun (som ikke forekommer ofte) og når to av homerun`ene ble utført av Royals Armando Rodriguez Hernandez, samt en pool av samme person, ble kampen punktert og seieren var et faktum. Vel fortjent seier etter fantastisk spill!