Sesongstart for ØHIL Langrenn etter høstferien


Alle årganger med unntak av 2013 og 2006 og eldre har sesongstart onsdag 7. oktober kl. 18.00 ved klubbhuset på Hosle for barmarkstrening. 2013 har sesongstart på mandag 12. oktober og 2006 og eldre har sesongstart tirsdag 6. oktober. Klokkeslettet for oppmøte kan bli justert dersom vi må spre årgangene på ulike tidspunkter på grunn av smittevernhensyn. Dette innlegget blir oppdatert når det nærmer seg oppstart, så kom gjerne tilbake hit for oppdatert informasjon senere.

2013 og 2014 blir to helt nye årganger i høst. Det er første gang ØHIL Langrenn tilbyr langrenntreninger for 1. klassinger! Vi tar gjerne imot nye langrennsløpere i alle årganger og det er anledning til å teste langrenn på et par treninger før man melder seg inn. Klikk her for oversikt over årgangskontakt (oppmann)/kontaktpersoner for hver årgang. 2013 og 2014 melder seg inn i Superinvite, ref. link lenger ned. Alle andre årganger melder seg inn via Minidrett. Se oppskrift her. Hvis dere ikke får til å melde dere inn via Minidrett, kan det sendes e-post til medlemskap@ohil.no. Alle nye må også sende mail til årgangskontakt (oppmann)/kontaktperson med navn på barn og navn, e-post og tlf.nr til begge foreldrene for innleggelse i Spond.

ØHIL Langrenn har et godt tilbud til alle, også til de som blir ambisiøse etter hvert som de blir eldre. Fra 13 år kan alle som vil delta på helårstrening. Vi har knyttet til oss Simen Østensen (tidligere landslagsløper) som vil være med i trenerteamet for de eldre årgangene.

Vi oppfordrer alle til å følge ØHIL Langrenn på Facebook. Klikk deg inn her.

Se mer informasjon under for de nye årgangene 2013 og 2014:

2013

Første trening blir på mandag 12. oktober kl. 18.00 ved klubbhuset på Hosle. Treningen varer til kl. 19. Send mail til årgangskontakt (oppmann) Gabriele Quaino på gabriele.quaino@gmail.com hvis du vil melde på barnet ditt til treningen. Du kan ellers kontakte Gabriele på mail eller tlf. 95 17 87 64 hvis du har spørsmål. Klikk her for innmelding i Superinvite.

2014

Første trening blir på onsdag 7. oktober kl. 18.00 ved klubbhuset på Hosle (forbehold om endring av klokkeslett). Treningen varer til kl. 19.00. Send mail til kontaktperson Frode Semb på frode.s@aprimo.no hvis du vil melde på barnet ditt til treningen. Du kan ellers kontakte Frode på mail eller tlf. 46 42 99 97 hvis du har spørsmål. Klikk her for innmelding i Superinvite.