Info om sesongstart for ØHIL Langrenn 2021/2022


Alle årganger fra 2010 og yngre starter langrennsesongen etter høstferien. 2009 og eldre har tilbud om tidlig rulleskitrening på mandager fra 6. september og frem til høstferien. Det er også tilbud om Ivrig treninger i sommerhalvåret for 2009 og eldre. På grunn av anleggsarbeider med ny kunstis-/kunstgressbane på Hosle vil det ikke være plass til alle årganger ved klubbhuset og en del av barmarkstreningene vil foregå på Hosletoppen skole og andre egnede steder i nærområdet.

Nedenfor er en oversikt over treningstider for hver enkelt årgang.

2015

Første trening blir onsdag 13. oktober kl. 18.00. Det blir oppmøte på Hosletoppen skole. Det blir barmarkstreninger med fokus på lek hver onsdag frem til snøen kommer. Når snøen kommer blir det skileik på Haga Golf og eventuelt andre egnede steder i nærområdet. Her er link til Superinvite for påmelding for nye barn. Det er anledning til å teste langrenn på et par treninger før man melder seg inn. For påmelding til treninger eller spørsmål, kontakt Frode Semb på frode.s@aprimo.no eller 46 42 99 97.

2014

Første trening blir mandag 18. oktober kl. 18.00. Det blir oppmøte på Hosletoppen skole. 2014 har mandager som faste treningsdager og det blir barmarkstreninger med fokus på lek frem til snøen kommer. Her er link til Superinvite for påmelding for nye barn. De som var med på langrennstreninger i fjor vil få tilsendt faktura. Det er anledning til å teste langrenn på et par treninger før man melder seg inn. For påmelding til treninger eller spørsmål, kontakt Frode Semb på frode.s@aprimo.no eller 46 42 99 97.

2013-2010

Første trening blir onsdag 13. oktober kl. 18.00. Det blir oppmøte på Hosletoppen skole. Årgangene 2013-2010 har treningsdager på mandager og onsdager og det blir barmarkstreninger frem til snøen kommer. Skitreningene foregår primært på Fossum. Her er link til info om hvem som er årgangskontakt for hvert årgang. Alle nye må ta kontakt med årgangskontakt før de kommer på trening.

2009-2007

Det er tilbud om tidlig rulleskitrening for alle som ønsker det på mandager fra 6. september og frem til høstferien. Det er også tilbud om Ivrig treninger fra mai til høstferien. Ordinær sesongstart blir onsdag 13. oktober kl. 18.00. Det blir oppmøte på Hosletoppen skole. Årgangene 2009-2007 har treningsdager på mandager og onsdager og det blir barmarkstreninger frem til snøen kommer. Skitreningene foregår primært på Fossum, men andre områder kan også benyttes ved behov. Her er link til info om hvem som er årgangskontakt for hvert årgang. Alle nye må ta kontakt med årgangskontakt før de kommer på trening.

2006 og eldre

Det er tilbud om tidlig rulleskitrening for alle som ønsker det på mandager fra 6. september og frem til høstferien. Det er også tilbud om Ivrig treninger fra mai til høstferien. Ordinær sesongstart blir tirsdag 12. oktober kl. 18.00. Sted blir bestemt senere. 2006 og eldre har treningsdager på tirsdager og torsdager fra uke 41 og det blir barmarkstreninger frem til snøen kommer. Her er link til info om hvem som er årgangskontakt.

Vi tar gjerne imot nye langrennsløpere i alle årganger og det er anledning til å teste langrenn på et par treninger før man melder seg inn. 2015 og nye barn i 2014 melder seg inn i Superinvite. Se link ovenfor under hver årgang. Alle andre årganger melder seg inn via Minidrett. Se oppskrift her. Hvis dere ikke får til å melde dere inn via Minidrett, kan det sendes e-post til medlemskap@ohil.no. Alle nye må også sende mail til årgangskontakt (oppmann)/kontaktperson med navn på barn og navn, e-post og tlf.nr til begge foreldrene for innleggelse i Spond.

ØHIL Langrenn har et godt tilbud til alle, også til de som blir ambisiøse etter hvert som de blir eldre. Fra 13 år kan alle som vil delta på helårstrening. Vi har knyttet til oss Simen Østensen (tidligere landslagsløper) som vil være med i trenerteamet for de eldre årgangene.

Vi oppfordrer alle til å følge ØHIL Langrenn på Facebook. Klikk deg inn her.