Info om sesongstart for ØHIL Langrenn 2022/2023


Alle årganger fra 2011 og yngre starter langrennsesongen etter høstferien. 2010 og eldre har tilbud om tidlige barmarkstreninger på mandager fra 5. september og frem til høstferien. Det er også tilbud om Ivrig treninger i sommerhalvåret for 2010 og eldre. Barmarkstreningene etter høstferien vil som utgangspunkt foregå på Hosletoppen skole. Rulleskitreninger vil foregå andre steder.

Nedenfor er en oversikt over treningstider for hver enkelt årgang.

2016

Første trening blir onsdag 12. oktober kl. 18.00. Det er oppmøte på Hosletoppen skole. Det blir barmarkstreninger med fokus på lek hver onsdag frem til det blir mulig å trene på snø. Treninger på snø starter straks det er lagt snø i kunstsnøanlegget på Fossum og vi får klarsignal. Treningstiden på snø er fra kl. 17.30. Her er link til Superinvite for påmelding for nye barn. Det er anledning til å teste langrenn på et par treninger før man melder seg inn. For spørsmål eller om ditt barn ønsker å komme på trening for å teste, kontakt Karine Sveen-Østensen på ks@delilla.no eller 90 07 22 93.

2015

Første trening blir mandag 17. oktober kl. 18.00. Det er oppmøte på Hosletoppen skole. Det blir barmarkstreninger med fokus på lek hver mandag frem til snøen kommer. Treninger på snø starter straks det er lagt snø i kunstsnøanlegget på Fossum og vi får klarsignal. Treningstiden på snø er normalt fra kl. 17.30, men enkelte treninger vil starte kl. 16.30 for å få plass i anlegget på Fossum. Her er link til Superinvite for påmelding for nye barn. Det er anledning til å teste langrenn på et par treninger før man melder seg inn. For spørsmål eller om ditt barn ønsker å komme på trening for å teste, kontakt Anne Kristine Arnholdt på anne-kristine.arnholdt@nfd.dep.no eller 47 33 89 26.

2014-2011

Første trening blir onsdag 12. oktober kl. 18.00. Det er oppmøte på Hosletoppen skole. Årgangene 2014-2011 har treningsdager på mandager og onsdager og det blir barmarkstreninger frem til snøen kommer. Skitreningene foregår primært på Fossum. Her er link til info om hvem som er årgangskontakt for hvert årgang. Alle nye må ta kontakt med årgangskontakt før de kommer på trening.

2010-2007

Det er tilbud om tidlige barmarkstreninger for alle som ønsker det på mandager fra 5. september og frem til høstferien. Det er også tilbud om Ivrig treninger fra mai til høstferien. Ordinær sesongstart blir onsdag 12. oktober kl. 18.00. Det er oppmøte på Hosletoppen skole. Årgangene 2010-2009 har treningsdager på mandager og onsdager. For 2007 og 2008 er det ikke helt avklart om det blir tirs/tors eller man/ons. Det blir barmarkstreninger frem til snøen kommer. Skitreningene foregår primært på Fossum, men andre områder kan også benyttes ved behov. Her er link til info om hvem som er årgangskontakt for hvert årgang. Alle nye må ta kontakt med årgangskontakt før de kommer på trening.

2006 og eldre (juniorgruppa)

Det er tilbud om Ivrig treninger fra mai til høstferien. Ordinær sesongstart blir tirsdag 11. oktober kl. 18.00. Sted blir bestemt senere. Juniorgruppa har treningsdager på tirsdager og torsdager fra uke 41 og det blir barmarkstreninger frem til snøen kommer. Her er link til info om hvem som er årgangskontakt.

Vi tar gjerne imot nye langrennsløpere i alle årganger og det er anledning til å teste langrenn på et par treninger før man melder seg inn. 2016 og nye barn i 2015 melder seg inn i Superinvite. Se link ovenfor under hver årgang. Alle andre årganger melder seg inn via Minidrett. Se oppskrift her. Hvis dere ikke får til å melde dere inn via Minidrett, kan det sendes e-post til medlemskap@ohil.no. Alle nye må også sende mail til årgangskontakt/kontaktperson med navn på barn og navn, e-post og tlf.nr til begge foreldrene for innleggelse i Spond.

ØHIL Langrenn har et godt tilbud til alle, også til de som blir ambisiøse etter hvert som de blir eldre. Fra 13 år kan alle som vil delta på helårstrening.

Vi oppfordrer alle til å følge ØHIL Langrenn på Facebook. Klikk deg inn her.