Det er igjen klart for Klubbmesterskap i langrenn for ØHIL.

Snart er det klubbmesterskap

Onsdag 7.mars arrangerer ØHIL klubbmesterskap i langrenn.

Klubbmesterskapet skal gå av stabelen på den flotte skistadion i Sørkedalen. Der blir det skirenn for ALLE årsklasser. Det betyr at både de som er så unge at de ikke har gått skirenn tidligere kan delta. Og mammaer og pappaer eller besteforeldre kan være med å gå i samme renn.

Årsklassene 2011 og yngre skal gå 1 kilometer. 2010 til 2007 (8-11 år i 2018) skal gå 2 kilometer, mens 2005 og 2006 årgangene skal gå 3 kilometer. For årgangene 2004 og eldre og seniorklassen er det 4 kilometer som gjelder. Hvis det blir tilstrekkelig startende blir det også en veteranklasse (over 51 år).

Rennet vil gå i klassisk stil, og de yngste vil starte fra klokken 18:00. For de yngste årsklassene vil det være puljestart, mens for de eldre årsklassene blir det fellesstart.

Det er gratis å gå Klubbmesterskapet. Det eneste du må gjøre er å melde deg på innen 1. mars. Du melder deg på via denne LINKEN. Hver deltager må meldes på hver for seg. Startnumre deles ut på skistadion i Sørkedalen renndagen fra klokken 1715. Husk å møt opp i god tid!

Alle opp til 16 år får premie, og det blir kåret klubbmester i alle klasser med løpere eldre enn 12 år.

Meld deg på med en gang!