Sølve til Viking!

Sølve Sanden Espedal har takket ja til jobben som FFO-leder og spillerutvikler i Viking FK. Sølve har hatt mange oppgaver i ØHIL, og vi kommer til å savne Sølve stort. Vi er likevel veldig glade for at Sølve har fått denne muligheten.

Sølve har siden januar 2021 vært årgangsleder for G2009, trener for J2005 og G2008 og hatt økter på SFO og akademiet. Han har hatt tett kontakt både med spillere og foreldre. Det blir en tøff jobb å erstatte alle oppgaver som Sølves har utført på en strålende måte, men å miste personen Sølve blir det tyngste.

Fotballkoordinator Anders Stadheim sier dette om Sølve:

– Sølve har vært en viktig bidragsyter både på og utenfor banen for ØHIL det siste året. Vi kommer til å savne hans entusiastiske fremtoning, smittende humør, lure smil og ikke minst kommer vi til å savne en god kollega og venn. Alle i ØHIL ønsker Sølve masse lykke til med en spennende jobb og nye utfordringer. Vi heier på deg, og ønsker deg alt godt videre i karrieren!

– Sølve er en fantastisk kollega som virkelig fortjener denne muligheten, sier Håvard Hauge Haakonsen, som har hatt Sølve i sitt G2008-team. I tillegg til å være en dyktig fotballmann, er han først og fremst et veldig varmt menneske som passer på at alle rundt han har det bra. Om det er å mase på løpetur kl 07:00, kveldsbading kl. 23:00, gå 100K skritt, sykle til Sandnes eller Oslo rundt så går han aldri tom for verken sosiale initiativ eller vanvittige ideer. Sølve tar masse plass sosialt og etterlater seg et stort tomrom. Han er uerstattelig! Selv om han etterlater oss i tårer så ønsker vi han all lykke i sitt kjære Viking! Fordi det er gøy.

Allerede 1.august vil Sølve starte i ny jobb, så Sølves siste dager i ØHIL vil være på vår spillerutviklingscamp som avsluttes i dag, fredag 2.juli. Les her om nyheten til Viking FK.

– Tiden i ØHIL har vært fantastisk, sier Sølve. Det er veldig tungt og forlate klubben, men når jeg nå får muligheten til å jobbe i min favorittklubb fra jeg var barn, så må jeg ta muligheten. Jeg har lært veldig mye og fått sterke relasjoner og vennskap som kommer til å vare livet ut. Jeg kommer til å savne både kollegaer, spillere og foreldre. Jeg vil takke Bjørn Frode og ØHIL som ga meg muligheten i denne flotten klubben. Takk for alt og lykke til videre, avslutter Sølve.

Vi takker Sølve for hans tid i ØHIL, og vi håper Sølve kommer tilbake til ØHIL dersom det skulle passe. Vi ønsker Sølve lykke til!

Vi har fra før hatt behov for trenere, og med Sølve borte øker dette behovet enda mer. Vi vil derfor komme med enda en utlysning innen kort tid.