Ny sportslig leder i ØHIL fotball ansatt

Tor Arild Haddal er ansatt som ny sportslig ansvarlig i ØHIL fotball. Han jobber seg allerede inn i ØHIL-modellen, men starter opp for fullt fra 1. august.

Etter en lang og grundig prosess har vi nå ansatt en ny sportslig ansvarlig i ØHIL fotball. Og FOR EN MANN vi har fått tak i!

Tor (som han ønsker å hete), har lang fartstid innen fotballen, både som spiller på topp-nivå i Hødd, og med bakgrunn fra alle mulige oppgaver innen klubbdrift, treneroppdrag og spillerutvikling. Han er i tillegg rykende fersk UEFA A-lisensiert trener (2017). Han har dermed både en solid faglig tyngde, spillererfaring fra høyt nivå, og i tillegg bred erfaring og svært sammenfallende tanker om breddefotball slik vi ønsker å få det til i ØHIL fotball.

Han er i dag ansatt i Ås fotball, der han blant annet er hovedtrener for A-laget i 4. divisjon.

Etter flere samtaler og møter føler både Tor og klubben at dette ser veldig spennende ut, og vi gleder veldig oss veldig til han er på plass fra høsten.

-Jeg kommer til en svært spennende klubb, med god struktur og med masse potensiale som jeg gleder meg til å ta fatt på!, sier Tor Arild Haddal i en kort pressemelding.