Stabæk fotball inviterer til «Fotballens festdag» 21. august

Stabæk fotball inviterer alle ØHIL-medlemmer til fotballfest 21. august.

Stabæk fotball ønsker å fylle stadion når Aalesund kommer på besøk til et svært viktig oppgjør søndag 21. august. Alle klubber i Asker og Bærum er invitert og alle barn som stiller opp i ØHIL-drakter kommer gratis inn! Foreldre og andre kan kjøpe billetter til kr,. 50,- på Stabæk-tribunen.

Invitasjonen fra Stabæk:

Start høstsesongen med en fotballfest!

Søndag 21. august ønsker vi å invitere alle lag i Asker og Bærum til en fargerik, festfylt og fantastisk INKLUDERINGSDAG på Nadderud. Det blir aktiviteter og konkurranser, konserter, showkamp med gamle og nye helter og god mat fra griller og boder. Men størst av det hele er innmarsjen som skal fylle stadion. I forkant av Tippeliga-kampen mellom Stabæk og Aalesund håper vi alle klubber i området blir med og lager fotballens 17.mai-tog på indre bane. Smågardistene leder inntoget av unge fotballspillere kledd i sine drakter og farger, og et forhåpentligvis stappfullt Nadderud Stadion tar imot dem med jubel og applaus.

Inkluderingsdagen rundes av med å se kampen fra tribunen.

PÅMELDING: Send en mail til sverre@ohil.no med antall spillere (og billetter) dere ønsker å delta med. Deltakere på innmarsjen kommer gratis inn på hele arrangementet 21. august, for øvrig kan foreldre, slekt og venner som ønsker å juble for og med sine klubber kjøpe billetter til kr. 50,- på Stabæktribunen (link under). På Hovedtribunen er prisene som normalt.

Velkommen til Inkluderingsdagen!

https://billett.stabak.no/nb-NO/events/stab%C3%A6k%20-%20aalesund/2016-8-21_18.00/nadderud%20stadion?hallmap

 

Fotballens-festdag

Invitasjon-inkluderingsdage