Status innsamling del 1

Per 16.mai har vi samlet inn over 270.000kr!

Del 1 av dør-til-dør aksjonen var en «frivillig utkommandering» av bandygruppen. Påmeldingen viser at ca 100 personer fra bandygruppen (som totalt har ca. 180 spillere hvor naturligvis flere er fra samme familie), har gått rundt i nabolaget. Det har vært et utrolig bra oppmøte, og vi har spredd god informasjon til mange i området. Støtten vi ber om er enten at man kjøper en eller flere andeler på nettsiden, vippser over et valgfritt beløp til 83708, eller overfører et valgfritt beløp til prosjekt kontoen i ØHIL 1503.74.53711. Vi har fått inn gaver fra privatpersoner på alt fra 50kr – 25.000kr. Totalt har del 1 av dør-til-dør som var i perioden 10.mai til 16.mai samlet inn over 270.000kr, fordelt på 205 andeler, 60.000 overført til konto og 10.000kr via Vipps. Dette er en utrolig bra start, det viktigste er også at svært mange har fått møte oss, sett oss og fått informasjon om prosjektet. Vi håper det fortsatt er mange av de vi har besøkt som skal kjøpe sine andeler. Målet er 2 millioner innen 20 juni – så det bare å fortsette å gi.

Torsdag 18.mai starter del 2 av dør-til-dør aksjonen, her har vi invitert alle klubbens medlemmer til å bli med å gå dør-til-dør. Vi skal besøk totalt 8500 husstander så vi trenger all hjelp vi kan få. Meld deg gjerne på her.

I tillegg til del 2 av dør-til-dør hadde vi Vippsestand på 17 mai, vi skal være tilstedet på fotballgruppens cuper og selvfølgelig på Hoslefestivalen. Har du husket å kjøpe billetter til denne? Det kan du gjøre her.

Vi kommer også til å være synlige på våre nærsenter og Bekkestua. Vi jobber også med å finne bedriftssponsorer og søke om penger fra fond. Kanskje vi finner vi noen rike onkler som vil være med å bidra også.

En stor takk til alle som har bidratt så langt, et fantastisk engasjement! Nå er det viktig å fortsette å gi gaver til prosjektet.

Vi er i gang med å lage kunstverket som skal stå på klubbhuset hvor alle andeler blir lagt inn!