Stein Andreassen takker for seg etter 18 år i ØHIL Håndball

En æra er over nå når Stein trer av fra sine verv og sitt engasjement i ØHIL Håndball.

ØHIL Håndball er en håndballgruppe som siden tidenes morgen har blitt dyrket fram av frivillige ildsjeler. En av de største av dem gir seg nå i Håndballgruppa som han selv har vært med på å bygge opp til en av de største håndballgruppene i nærmiljøet. I 2003 var det seks aktive grupper/årganger i håndballgruppa. I dag er det 22.

Stein kom seilende inn i ØHIL Håndball, da hetende Hosle Idrettslag, i 2002 som oppmann for sin datter. Stein, som tidligere selv spilte håndball, tok raskt over trener-ansvaret for denne gruppen. Det tok ikke lang tid før han etterhvert ble en del av ledergruppa, som den gangen var bestående av et lite kneppe superengasjerte frivillige. 

Hoslehallen som sitt andre hjem

Det finnes få som har tilbrakt like mange timer i Hoslehallen som Stein. Gjennom årene har han i tillegg til å vært nestleder, sportslig leder i styret og dommer for klubbens kvote vært engasjert i flere lag som trener. Lag som; J94/J95, G1999, G2003, J2002/2003/2004, Herrelaget, J33 og G33 har alle hatt glede av å bli ekstra godt kjent med og ledet av vår fantastiske Stein. Var han ikke opptatt med et av sine lag, var han alltid rask til å stille dersom det var mangel på dommere i hallen.

I tillegg for alt han har gjort for håndballgruppa har og er han ansvarlig for driften av ØHIL hjemmeside. Også dagens håndballsystemer som SA, TA, KA og Min idrett var datamannen fra Narvik med på å implementere. 

– Harald Joa, styreleder ØHIL Håndball

Stein selv, som så mange andre trodde nok ikke da han meldte seg som oppmann at han skulle være engasjert med verv i håndballgruppen i 18 år. Hvorfor det ble så lenge vet kun han svaret på, men vi tror det er fordi at håndballgruppa i ØHIL er som en liten familie. En familie det er VELDIG vanskelig å forlate. Samtidig er det nok fordi det har vært utrolig gøy.

I 2019 begynte Stein sin forsiktige nedtrapping, men fikk i fjorårets sesong være med på et Bring-prosjekt med våre eldste ungdoms-jenter som på mange måter nok var en perfekt avslutning. 

Takk, Stein!

Vi i ØHIL Håndball ønsker å takke deg Stein, for ALT du har gjort for; håndballen, barna, ungdommen og foreldrene. Dagens håndballgruppe ville ikke sett ut som den gjør i dag uten deg. 

En hver fortelling har en slutt, men vi håper på en oppfølger dersom tiden kommer for det.

Sesongkort fra og med i dag til 2099 ligger klart på klubbhuset!