obligatoriske kamper for ØHILs a-lag. Her sammen med utviklingssjef kvinner, Håvard Hauge Haakonsen.

Sterk hjemmeseier mot AAFK Fortuna

Søndagens viktige hjemmekamp mot AAFK Fortuna ble en spennende kamp der ØHIL måtte krige lenge for å få den avgjørende scoringen. Hovedtrener Tommy Stenersen oppsummerte kampen slik:

Da var det tid for en ny hjemmekamp, og denne gangen mot et formsterkt Ålesund. Tidligere oppgjør mot AAFK denne sesongen har vært både tette og jevne. Resultatmessig var også dagens oppgjør jevn og tett, men ser vi litt bak resultatet er vi totalt sett det beste laget på Ferd Arena og vinner fortjent 2-1. Vi går til pause med 1-0 ledelse etter nok et godt hjørnespark fra Mia og god avslutning av Andrine.

LØKKEFOTBALL: ØHIL Ultras Yngre hadde løkkefotball-arrangement i forkant av kampen. Supporterne fikk seg en hyggelig overraskelse da damelagsspillerne tok turen innom arrangementet før kampen.

Andre omgang starter bra, men i en god periode fra vår side, utligner AAFK til 1-1 etter en times spill. Da er det fint å se at vi da ikke blir defensive, men fortsetter å skape mange nok sjanser til å score både ett og to mål til. Det skal allikevel drøye til det 80 minutt før vi klarer å få overliste AAFK keeperen med et fantastisk langskudd av Malene.

Tusen takk til alle som tok turen Ferd Arena i dag og heiet jentene frem til seier. Nå venter to uker med trening før vi reiser til Grimstad for å møte Amazon søndag 16. oktober.