Stor skiglede i Kiwi Hoslerennet 2022


Kiwi Hoslerennet gikk av stabelen søndag 13. februar. Selv om det var plussgrader og regn i forkant av rennet, holdt løypene seg ganske så bra. Det var opphold, behagelig temperatur og topp stemning blant både små og store. At dette var første dag etter at meteren og munnbindkrav ble fjernet, bidro kanskje ekstra til en avslappet og god stemning. En liten forsmak på en mer normal hverdag for oss alle.

En stor takk til arrangementskomitéen og alle andre som bidro til et veldig fint arrangement. Uheldigvis var det flere konkurrerende skirenn samme dag. Eidsprinten i Asker, Hvalstjernrennet (KM sprint) og Barnas Holmenkolldag gjorde at det ble færre deltakere enn det ellers kunne blitt. Det var spesielt få i de eldre klasser. Likevel fikk vi med i overkant av 250 påmeldte deltakere og av disse var ca. 170 fra ØHIL. Det var spesielt gledelig med 59 påmeldinger i yngste klasse, 7 år. Her var det nok mange som gikk sitt første skirenn.

Det var klisterføre og litt utfordrende å smøre ski. Arrangementskomitéen hadde med hjelp av stipend fra Akershus Skikrets klart å få i stand et solid smøreteam med ungdomstrenere fra ØHIL Langrenn. Dette var til stor hjelp for mange foreldre og sikret at barna fikk en god opplevelse i løypa. Det er sjeldent å oppleve et så godt tilbud om smørehjelp på skirenn.

Vi håper at dagens skirenn ga mersmak og at mange av de som debuterte har lyst til å komme tilbake. Vi gleder oss til nye skirenn. Fordi det er gøy!