Takk for en fantastisk sesong!

Bandysesongen 2016/2017 nærmer seg slutten

Bandysesongen 2016/2017 nærmer seg slutten, og styret vil benytte anledningen til å takke alle for en fantastisk sesong. Det er mange frivillige i sving gjennom hele året for lage et godt aktivitetstilbud. Denne sesongen har vi også vært ekstremt heldig med været, og hatt naturis på Hoslebanen fra 15 desember og ut februar. Ingen kan huske sist gang vi hadde naturis så lenge!

Bandygruppen vokser og 177 bandyspillere har vært i aktivitet gjennom sesongen. Totalt har vi stilt 15 lag i forskjellige årganger. Dette er en positiv utvikling som først og fremst skyldes god rekruttering og et bra opplegg for bandyskolen, samtidig har vi hatt et godt samarbeid med ØHIL sin Idrettskole for å legge tilrette for fine skøyteaktiviteter.

En stor takk skal også rettes til driftsgruppen som har daglig har kjørt flere runder med ismaskinen for å lage best mulig forhold hver dag på Hoslebanen.

Sportslig har det vært nok en god sesong i ØHIL. A-laget fikk med sin tredjeplass i 1.divisjon spille kvalifisering til eliteserien mot Ullevål. Avstanden til eliteserielaget var mindre en fryktet selv om Ullevål vant 4-3 og 5-3 og dermed sikret seg eliteserieplass også neste sesong. ØHIL A-lag forsetter i 1.divisjon. Både junior og guttelaget kom til kvartfinalen i NM og guttelaget har bevist igjennom sesongen at de er topp 3 i Norge.

Blant de yngre lagene ser vi et stort engasjement og voksende interesse for bandy. De har deltatt på mange cuper, laget filmer, bilder og spredd godt humør i hele nærmiljøet. Et av årets store høydepunkter var vår egen ØHIL Cup som ble arrangert på Hoslebanen. Det ble en stor suksess som vi håper vi kan gjenta.

Skøytedisco ble også gjennomført med ca 300 store og små som danset til musikk på Hoslebanen. Et viktig arrangement for nærmiljøet hvor vi fikk mange gode tilbakemeldinger.

Årsmeldingen som legges frem på årsmøte, innholder mer informasjon og kan leses her.

Takk til alle spillere, foreldre, frivillige, driftsgruppen, styret og klubben for en fantastisk sesong. Vi håper å se alle på isen til neste år!

Nå fortsetter arbeidet med ØHIL Idrettspark 2020 – Hoslebanen kunstis, kunstgress og kunstsnø følg arbeidet på facebook og denne nettsiden.