Nittetrening fotball

Nissetrening


[bscolumns]Det første året for ØHILs fotballjenter har vært en stor suksess på mange nivåer. Først og fremst er det det sportslige som har blitt lagt merke til, med en sterk 5. plass i debutsesongen i 1. divisjon. Men det er så uendelig mye mer som også har gått på skinner dette året. ØHIL er på mange måter en annerledes-klubb, der de sportslige resultatene SKAL være et resultat av hard jobbing, stor bruk av lokale spillere og uendelige timer med frivillig arbeid, både for spillerne selv og for frivillige ressurspersoner og lag i klubben.

Ved siden av en fotballaktivtet med gjennomsnittlig 6 økter i uken, har spillerne selv gjort andre viktige oppgaver for klubben. Med sin sjarm og gode spill, har de fått mange tilskuere til kampene, men i tillegg har de hatt ansvaret for gjennomføringen av en av ØHILs cuper gjennom året, og alle spillerne har hatt et ansvar som ambassadører for et av de yngre jentelagene i klubben. Spesielt for noen av årgangene har dette vært en fantastisk suksess, og spillerne har blitt store stjerner og forbilder.

Den siste uken har jentene tatt takkerunden til de viktigste støttespillerne denne sesongen.

PONDUS er gamle-gutta i klubben, som på mange områder har bygget opp og drevet klubben de siste 30 årene. De har på alle hjemmekampene hatt ansvaret for vakthold, billettsalg og service for lagene og tilskuerne..[/bscolumns]