Tidligere ØHIL gutter på A-landslaget

ØHIL har tidligere spillere på Norges A-landslag

VM herrer 2018 spilles i Khabarovsk i fjerne Østen fra 29. januar til 4. februar. Turneringen spilles i den gedigne Erofei Arena i Khabarovsk med 10.000 sitteplasser. Khabarovsk ligger 8 timer med fly rett østover fra Moskva.

Du kan lese mer om landslaget her.

Visste du at ØHIL har to tidligere spillere med i årets landslagstropp?

Simen Lycke Kjøllmoen er i dag keeper på Høvik sitt eliteserielag. Hans siste sesong i ØHIL var i 12/13, og etter dette var han 2 år i Høvik, 1 år i Stabæk og er nå på sitt andre, totalt fjerde år i Høvik. Simen er en av norges beste keepere, og skal være med å vokte buret mot verdens beste landslag i bandy. Simen er født i 1996 (22år) og har spilt 12 A landskamper. Gratulerer!

Peder Remman spilte i ØHIL til og med 2007/2008 sesongen etter dette begynte han på bandygymnas (videregående skole) i Nassjö i Sverige. Han spiller nå i Surte BK i 1.divisjon i Sverige. Peder er født i 1992 (26år) og har spilt 22 A landskamper. Gratulerer!

 

Dette er nok et eksempel på at ØHIL har fostret opp mange gode bandyspillere! Vi ønsker hele landslaget, og spesielt disse guttene – lykke til i VM!