Til Harstad for å møte Medkila


Damelaget skal til Nord-Norge for å spille fjerde runden i grunnspillet og hovedtrener Kjølv Eidhammer ser frem til kampen:

– ØHIL Toppfotball har akkurat gjennomført en mini-påskeferie i palmehelga. Spillerne har hatt litt fotballfri, men er nå tilbake på Ferd Arena for å forberede seg til seriekamp mot Medkila andre påskedag. Spillerne har kommet tilbake på trening med overskudd og godt humør. Vi tar med oss det inn i forberedelsene til kamp, det vi jobber videre med utvikling av egen prestasjon fra seieren mot Grand Bodø.

– 23 spillere er på plass i påsken. Selv med noen skader i troppen stiller vi en sterk treningsgruppe på feltet, noe som pusher konkurransen og skjerper troppen. Treningene påskedagene er lagt til formiddagene. Vi får god til videomøter og felles lunsj. Med andre ord en god inngang til Harstad-turen. Flere spillere viser gryende form, så vi håper vi klarer å mobilisere godt til en tøff kamp mot Medkila. Vi reiser til Harstad første påskedag med en godt forberedt kamptropp.

Kampstart 14:00 på mandag. Kampen kan sees LIVE på Direktesport.