Til minne om en hedersmann

ØHIL har mistet en sterk ressursperson, mange har blitt en god venn fattigere, og en familie er i dyp sorg etter at vi mistet Terje Randen i påsken.

Påskeaften, lørdag 31 mars, fikk vi den forferdelig triste beskjeden om at et kjært medlem av ledergruppa i håndballen, Terje Randen, døde brått og uventet.

Terje var i flere år med som hjelpetrener på jenter 2000 og 1995 hvor hans døtre spilte håndball. Etter at jentene la håndballen på hylla, fortsatte Terje å bidra inn i ledergruppa i ØHIL håndball bl.a. som medlem i anleggsutvalget. Han ivret for den kommende Eikelihallen, og kom med mange konstruktive innspill i prosessen. I ledergruppa kalte vi oss i mellom hallen for «Randenhallen», takket være hans engasjement for at dette skal bli en arena til glede for store og små håndballspillere i området.

Samtlige i ledergruppa så på Terje som en god venn, en tydelig og direkte venn som alltid hadde en morsom kommentar og en god latter på lur. Han snakket alltid varmt om sine døtre og kone og viste tydelig hvor stolt han var av alle tre.

Vi trenger alle mennesker som Terje rundt oss, og har nå blitt en kjær venn fattigere. Våre tanker og dypeste medfølelse går til Annett, Martine og Amanda og den øvrige familien.

Du vil bli dypt savnet, Terje – vi er så glad i deg og kan ikke tro du er borte.

Hvil i fred ❤️

For ØHIL og håndballgruppas ledergruppe

Hanne Wengaard